Hjem > Shop > Fastnet telefoner > Ældrevenlige Trådløse Telefoner > Trådløs telefon til ældre | Køb din MaXcom MC6800 Her

Maxcom MC6800 trådløs fastnettelefon hvid

Smart trådløs telefon med store oplyste taster 3 hurtigkaldstaster og forstærket lyd. Køb dig en trådløs telefon fra Maxcom hvis du vil have en enkel telefon der er nem at bruge og som kun har velkendte og brugbare funktioner.

Produktet er udgået

Produktbeskrivelse

Trådløs telefon fra Maxcom – en enkel trådløs telefon til ældre

Du har brug for en kompakt trådløs telefon den skal ikke kunne en hel masse forskellige ting. Den skal bare kunne ringe op huske dine vigtigste kontakter og vise dig dine ubesvarede opkald. Er det noget du kan genkende? Så er en Maxcom MC6800 helt sikkert et nærmere kig værd for dig.
Det er ikke så ofte du møder en telefon der i bund og bund brillere ved at skære ind til benet og give dig præcis det du har brug for i en trådløs fastnet telefon. Derfor betaler du heller ikke ekstra for en masse funktioner som du egentlig aldrig rigtig kommer til at bruge.

Hvorfor kalder vi den lille trådløse Maxcom for ældrevenlig? Fordi den er nem at finde rundt er nem at bruge og med sine få brugbare funktioner opfylder de behov de fleste har til en trådløs telefon.

Men hvad kan den her trådløse fastnet telefon så?

Du får en trådløs telefon med særligt store taster et tydeligt oplyst display hvor du nemt kan finde rundt i de forskellige funktioner. Du kan klikke dig gennem dine op til 20 gemte kontakter i telefonbogen eller bladre gennem opkaldsloggen sidste 10 opkald.
Du kan gemme dine 3 vigtigste kontaktpersoner på en af de 3 M-taster. Så er de vigtigste mennesker i din hverdag ikke længere væk end et tryk på en enkelt knap. Du kan også gemme yderligere 8 kontakter på tasterne 2-9 på din telefons tastatur.

Har du let nedsat hørelse? Så kan du nemt øge lyden i røret med op til +8 dB hvis et par børnebørn larmer ekstra meget rundt mens du taler i telefon. Du kan nemt sætte telefonen til højtalerfunktion hvis i er flere i hjemmet der skal deltage i planlægningen af næste års sommerhustur. Du kan også indstille din telefon til at ringe på et bestemt tidspunkt ligesom et alarmur.

Se videoen hvor Maxcom MC6800 har en hovedrolle eller læs videoartiklen

Ældrevenlig trådløs telefon – Maxcom MC6800

Leveres i en komplet salgspakke indeholdende flg.:
– Maxcom MC6800 Trådløs telefon
– Basestation med oplader
– Brugervejledning
– 2 stk. AAA NiMH 500mAh genopladelige batterier

Registreret i HMI-basen. HMI-nummer 126645

Specifikationer

Særlige funktioner
– Vis nummer, viser op til 10 modtagne opkald
– Ur og dato
– Alarm 

Hukommelse
– 3 separate hurtig opkaldstaster
– 8 hurtig opkaldstaster under tastatur tasterne (2-9)
– Plads til 20 kontakter i telefonbogen

Akustik
– Lydforstærkning +8 dB
– Kombatibel med høreapparater (HAC)
– Håndfri / medhør

Dimensioner
– Vægt (gr): 510
– Størrelse Base (H x B x D mm): 20 x 15.8 x 6.7 

Opladning
– 2 x AAA, 500mAh MiMH genopladelige batterier

Tilslutning
– RJ-11 til RJ-11 ledning med stik
– Dansk trepolet stik

Rækkevidde
– Indendørs rækkevidde op til 50 meter 
– Udendørs rækkevidde op til 300 meter

HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os i kontaktformularen

4 + 3 =