fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad skal et vækkeur kunne i en mobiltelefon?

Et vækkeur i en mobiltelefon er en førsteklasses måde at komme op i tid om morgenen.
Nutidens mobiler kan langt mere end bare at ringe op og sende SMS-beskeder; de fleste mobiltelefoner har også indbyggede vækkeure, der kan vække dig, når du ønsker det.
Aftenen inden kan du bede mobiltelefonen vække dig på et specielt tidspunkt, hvorefter en ringetone på det tidspunkt vækker dig. Denne alarm kan normalt gøres permanent, eller sættes til f.eks. mandag og torsdag. Fordelen ved at bruge vækkeuret i mobiltelefonen er til dels, at det er transportabelt, men også at det er utroligt nemt og helt automatisk, hvis du ønsker det.
Med vækkeuret i en mobiltelefon er det slut med at komme for sent op, fordi man glemte at sætte vækkeuret aftenen før.

Få nyheder direkte i din indbakke: