fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder det når en telefon gør brug af GPRS?

GPRS er en forkortelse for General Packet Radio Service. Teknologien bruges til at sende data mellem mobiltelefoner og at modtage data mellem samme. Når din mobiltelefon sender data til en anden mobiltelefon, sker det ganske vidst ved hjælp af radiobølger og telemaster, men det er GPRS-teknologien der sikrer en sikker afsendelse og “landing”.

Benytter du GPRS til at foretage eksempelvis et opkald, sendes dit opkald i små pakker, i modsætning til et almindeligt opkald, der kræver en konstant og stabil forbindelse. Dette betyder dog ikke at du kan mærke forskel på dit opkald; det vil være så stabilt som altid med eller uden GPRS.

Med GPRS opkald takseres man ofte ud fra mængden af data brugt, i stedet for minutantal, da GPRS kræver mærkbart mindre af telenettet.

Få nyheder direkte i din indbakke: