fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det når en telefon gør brug af GPRS?

GPRS er en forkortelse for General Packet Radio Service. Teknologien bruges til at sende data mellem mobiltelefoner og at modtage data mellem samme. Når din mobiltelefon sender data til en anden mobiltelefon, sker det ganske vidst ved hjælp af radiobølger og telemaster, men det er GPRS-teknologien der sikrer en sikker afsendelse og “landing”.

Benytter du GPRS til at foretage eksempelvis et opkald, sendes dit opkald i små pakker, i modsætning til et almindeligt opkald, der kræver en konstant og stabil forbindelse. Dette betyder dog ikke at du kan mærke forskel på dit opkald; det vil være så stabilt som altid med eller uden GPRS.

Med GPRS opkald takseres man ofte ud fra mængden af data brugt, i stedet for minutantal, da GPRS kræver mærkbart mindre af telenettet.

Få nyheder direkte i din indbakke: