fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder det når en trådløs telefon har ECO DECT?

ECO DECT er betegnelsen for en ny energibesparende teknologi, til trådløse telefoner, der reducerer trådløse DECT telefoners sendeeffekt og energiforbrug. ECO DECT-strømstyring af senderen, gør at man kan justere den trådløse telefons sendestrøm efter hvor langt man står fra baseenheden. Fordelen er, at man både sparer på elregningen og miljøet.

  • ECO DECT-teknologien giver op til 60 % lavere energiforbrug, end almindelige trådløse telefoner.
  • Med ECO DECT reduceres sendeeffekten des tættere håndsættet er på baseenheden – og næsten lig nul, når håndsættet er i dodockingstationen.
  • I nogle ECO DECT trådløse telefoner er der en ECO MODE funktion. Med ECO Mode funktionen aktiveret, kan man reducere sendeeffekten med 80 % - også hvis man har flere håndsæt
  • I de avancerede trådløse telefoner er der en ECO MODE plus funktion, der reducerer sendeeffekten med 100 % i standby-position, og gør telefonen strålingsfri i standbyposition.
Få nyheder direkte i din indbakke: