fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det når en trådløs telefon har ECO DECT?

ECO DECT er betegnelsen for en ny energibesparende teknologi, til trådløse telefoner, der reducerer trådløse DECT telefoners sendeeffekt og energiforbrug. ECO DECT-strømstyring af senderen, gør at man kan justere den trådløse telefons sendestrøm efter hvor langt man står fra baseenheden. Fordelen er, at man både sparer på elregningen og miljøet.

  • ECO DECT-teknologien giver op til 60 % lavere energiforbrug, end almindelige trådløse telefoner.
  • Med ECO DECT reduceres sendeeffekten des tættere håndsættet er på baseenheden – og næsten lig nul, når håndsættet er i dodockingstationen.
  • I nogle ECO DECT trådløse telefoner er der en ECO MODE funktion. Med ECO Mode funktionen aktiveret, kan man reducere sendeeffekten med 80 % - også hvis man har flere håndsæt
  • I de avancerede trådløse telefoner er der en ECO MODE plus funktion, der reducerer sendeeffekten med 100 % i standby-position, og gør telefonen strålingsfri i standbyposition.
Få nyheder direkte i din indbakke: