fbpx
Udskriv denne side

DualSim

DualSim er en relativt ny type af mobiltelefoner, der har plads til 2 SIM-kort. Et SIM-kort benyttes af teleselskaberne til at holde styr på abonnenterne og spore deres forbrug, hvilket betyder, at et nummer typisk også er tilknyttet er SIM-kort.
Med DualSim har man mulighed for at indsætte 2 SIM-kort i 1 mobiltelefon. Det betyder, at man kan ringe til den samme mobiltelefon ved hjælp af 2 numre. Faktisk kan man snakke på det ene nummer, mens man modtager en SMS på det andet.
De fleste nymodens DualSim-mobiltelefoner lader dig skifte mellem det ene og det andet SIM-kort på simple knapper på forsiden eller når du ringer op fra mobiltelefonen.

Fordele ved Dualsim mobiltelefoner:

  • Du kan eksemplevis have fri sms og fri tale til samme teleselskab på det ene simkort og fri tale til et andet teleselskab på det andet simkort
  • Privat og erhvevsforbrug kan adskilles på de to simkort, så du ikke skal betale multimedieskat fordi du ikke benytter telefonen privat. Derved slipper du for at skulle medbringe to telefoner.
  • Hvis du rejser meget kan du have simkort fra det land du rejser i, samtidig med at du kan modtage opkald fra dit danske telefonnummer.