fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvordan fungerer et abonnement til en mobiltelefon?

De fleste danske mobiltelefoner fungerer i dag ved hjælp af et abonnement. Man tegner et abonnement hos et teleselskab som f.eks. Telia, TDC eller 3, hvorved man får lov til at bruge deres master.

Uden et abonnement kan en moderne mobiltelefon ikke fungere, med mindre man benytter sig af taletidskort, hvilket er en uddøende løsning. Med nutidens moderne abonnementer kan man både ringe, SMS’er, MMS’e og gå på internettet med selv en simpel mobiltelefon.

Et abonnement koster fra under hundrede kroner og op til mange hundrede kroner om måneden, alt efter hvor mange SMS’er man skal sende, i hvor lang tid man vil snakke, og hvor meget man har brug for at gå på internettet. Des mere man bruger ens mobiltelefon, des mere koster det også.

Du bliver ofte bundet til at fortsætte et abonnement, hvis du køber abonnementet med en ny mobiltelefon. Du kan per gældende lovgivning medio 2011 kun bindes for et halvt år som privatperson, men dette kan meget vel ændre sig, hvorfor du bør tjekke op på abonnements-reglerne, inden du selv tegner et nyt abonnement til din mobiltelefon.

Alle mobiltelefoner og fastnettelefoner hos Tele Call, er uden abonnement. Du skal derfor have et mobil abonnement eller fastnet abonnement, for at benytte de telefoner som du køber hos os.

Få nyheder direkte i din indbakke: