Tal håndfrit med din trådløse telefon enkelt og let

Tele Call har udvidet sit sortiment med trådløse telefoner fra Gigaset

Hos Tele Call Danmark knokler vi for at gøre samtale let for dig. Derfor kan vi nu tilbyde perfekte løsninger til dig, der har brug for at tale håndfrit med din trådløse telefon.

Dette kan lade sig gøre, fordi vi har udvidet vores sortiment med en Siemens Gigaset L410, der er en smart enkel og håndfri clips, der kan bestilles til alle trådløse DECT GAP telefoner. Vi kan både tilbyde en løsning, for dig der har en trådløs telefon i forvejen og en pakkeløsning til dig der endnu ikke har en trådløs telefon.

Gigaset L410 er løsningen, hvis du vil tale håndfrit, mens du udfører arbejdsopgaver og huslige pligter eller har behov for et smart hjælpemiddel til din trådløse telefon. Med blot 31 gram er Gigaset L410 i bogstaveligste forstand let at bruge. Og med en rækkevidde på 50 meter indendørs og 300 meter udendørs kan du bevæge dig frit, mens du taler. Brugervenligheden er helt i top. Clipsen fungerer som en trådløs mikrofon og er designet med en intuitiv lydindstilling, så både du og din samtalepartner er sikret perfekt lyd. Trådløs telefon til ældre Gigaset

Siemens Gigaset L410 kan bestilles til alle DECT telefoner herunder under ældrevenlige modeller som:

Bravo trådløs telefon Doro Hearplus 318W Doro PhoneEasy 100w
Bravo 150 trådløs telefon doro trådløs telefon hearplus 318W doro trådløs telefon phoneeasy 100w

Har du ikke en trådløs telefon har vi en unik pakkeløsning til dig, hvor du kan bestille vores spritnye trådløse telefon Siemens Gigaset C610 sammen med en Gigaset L410 håndfri clips.

Denne pakkeløsning er til dig, der vil kombinere en trådløs telefon med alle familievenlige funktioner – og dit eget behov for at tale frit hvor du vil – når du vil. Med denne løsning kan du også foretage gratis interne opkald og bruge håndsættet som babyalarm.
med Siemens L410 og Siemens C610 kan duopnå mere fleksibilitet.
trådløs telefon med ekstra håndsæt gigaset 610