Nyt telefonhjælpemiddel – nu kan 0/1 kontakt styre Smartphone

ClickTophone er et specielt udviklet telefonhjælpemiddel til O/1 kontakt – også Pusteknapsbrugere.
ClickToPhone er en videreudvikling af den Irske producent CLickToGo s første version af ClickToPhone til Samsung C6625 mobiltelefoner. Som den første version er den ClickToPhone udviklet med Bluetooth teknologien. Det gør ClicktoPhone til et unikt telefonhjælpemiddel for personer, der bruger 0/1 kontakt eller pustekanp og ønsker en handicaptelefon med Internetadgang, som de selv kan styre. Da ClickToPhone indeholder Bluetoothteknologien, kan brugeren sætte en hvilken som helst kontakt til ClickToPhoneboksen, og der er direkte adgang til telefonens funktioner.

ClickToPhone kan bestilles med HTC WIldfire S.
Tele Call Danmark tilbyder en pakkeløsning med ClickTOPhone og en HTC Wildfire S Smarthpone med en præinstalleret ClickToPhone applikation, så smartphonen er klar til bruge lige efter levering.

Tester andre SmartPhones
Tele Call Danmark kan i øjeblikket kun anbefale HTC WIldfire S til ClickToPhone, men arbejdet med at teste andre smartphones er i fuld gang. Denne proces er vigtigt, fordi Tele Call Danmark vil sikre, at ClickToPhone kan understøtte alle ønskede funktioner i de smartphones vi anbefaler. For yderlige information om udviklingsprocessen kan vi altid kontaktes på telefonen eller via mail, hvor du også kan få rådgivning om telefonhjælpemidler.