fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Click to Phone alternativ betjening digitalt hjælpemiddel

Digitalt hjælpemiddel til smartphones og tablet - Med en 0/1 kontakt

Det nye telefonhjælpemiddel ClickToPhone sikrer, at personer med store funktionsnedsættelser også kan bruge Smartphones – og ClickToPhone kan nu bestilles igennem Tele Call.

ClickToPhone – Nu kan svært handicappede selv skrive sms, ringe op og bruge Facebook.

Da Tele Call Danmarks målsætning er at gøre samtale let for alle, er vi konstant på jagt efter telefoner og telefonhjælpemidler, der sikrer at alle kan få glæde af nye kommunikationsteknologier. Denne jagt har nu resulteret i, at Tele Call Danmark nu lancerer det nye telefonhjælpemiddel ClickToPone til android smartphones. Dermed bliver der åbnet op for en helt ny verden for personer, der ikke kan navigere på en touchscreen – nu kan de med et klik eller et pust skrive sms-beskeder, ringe op, afspille musik og styre deres Facebook-profil.ClickTophone er et specielt udviklet telefonhjælpemiddel til O/1 kontakt - også Pusteknapsbrugere. 
ClickToPhone er en videreudvikling af den Irske producent CLickToGos første version af ClickToPhone til Samsung C6625 mobiltelefoner. Som den første version er den ClickToPhone udviklet med Bluetooth teknologien. Det gør ClicktoPhone til et unikt telefonhjælpemiddel for personer, der bruger 0/1 kontakt eller pustekanp og ønsker en handicaptelefon med Internetadgang, som de selv kan styre. Da ClickToPhone indeholder Bluetoothteknologien, kan brugeren sætte en hvilken som helst kontakt til ClickToPhoneboksen, og der er direkte adgang til telefonens funktioner.

ClickToPhone kan bestilles med HTC WIldfire S.
Tele Call Danmark tilbyder en pakkeløsning med ClickTOPhone og en HTC Wildfire S Smarthpone med en præinstalleret ClickToPhone applikation, så smartphonen er klar til bruge lige efter levering.

Tester andre SmartPhones
Tele Call Danmark kan i øjeblikket kun anbefale HTC WIldfire S til ClickToPhone, men arbejdet med at teste andre smartphones er i fuld gang. Denne proces er vigtigt, fordi Tele Call Danmark vil sikre, at ClickToPhone kan understøtte alle ønskede funktioner i de smartphones vi anbefaler. For yderlige information om udviklingsprocessen kan vi altid kontaktes på telefonen eller via mail, hvor du også kan få rådgivning om telefonhjælpemidler.

Få nyheder direkte i din indbakke: