GSM Bordtelefon til SIM-kort

Fordelen ved en GSM bordtelefon til SIM-kort, er at du har en bordtelefon som ligner en fastnettelefon, men at du ringer på mobilnettet via SIM-kortet. Du behøver derfor ikke en fastnetforbindelse med et dyrt abonnement, men ringer i stedet for på mobilnettet, som er meget billigere at ringe fra og kan fås til en fast pris for fri tale til mobil og fastnet. Bordtelefonen har også den fordel at den altid har en fast plads på bordet, så den ikke bliver væk og den er altid tilsluttet stikkontakten, så batteriet ikke løber tør for strøm.

Installation af en GSM Bordtelefon med SIM-kort er nemt

Du indsætter blot SIM-kort og batteri, hvorefter du tilslutter strømstikket til stikkontakten. Det indbyggede batteri sikre at du stadig kan tale ved strømudfald.

Flytning af GSM Bordtelefon med SIM-kort

Det er også nemt at tage sin Bordtelefon med SIM-kort med sig, fx i sommerhus eller i aflastning.
Du tager blot telefonen med dig og tilslutter strømstikket. Hvis GSM bordtelefonen til SIM-kort skal bruges i fx sommerhuset, hvor der kan være dårlig dækning, kan vi anbefale en model med udvendig antenne, som giver et langt kraftigere signal. Nem og enkel oprettelse og flytning, uden du behøver at involverer en tekniker, som kan være en bekostelig affære.

Tilslut headset til GSM bordtelefonen

Nogle GSM bordtelefoner med SIM-kort har indgang til lednings headset, hvilket gør bordtelefonen velegnet til længere samtaler fx ved brug på kontor. Der er også mulighed for at tilslutte bluetooth headset til GSM bordtelefonen med SIM-kort, hvis du foretrækker friheden som et bluetooth headset giver

Maxcom bordtelefon med simkort