Glemmer du… så husker DoMyDay

DoMyDay – er hjælpemidlet der kan give demente struktur i hverdagen

Undersøgelser viser, at produktet hjælper ikke kun brugeren, men også pårørende og personale. Se seneste om hvordan DoMyDay hjælper brugeren med demens eller hjerneskade og personalet der arbejder som demenskoordinator, hjerneskadekoordinator og andre professionelle

Hos Tele Call har vi længe udviklet på et system, som vi har set frem til at fortælle mere om. Det er endt med et produkt, der hedder DoMyDay – Nem Kommunikation. Vi er glade for at kunne meddele, at det endelig er kommet på markedet.

DoMyDay er udviklet til mennesker med demens. Ved hjælp af en række brugervenlige funktioner, får brugeren kontrol over egen situation, større selvværd og mere livskvalitet. For både pårørende og fagpersonaler betyder det mindre stress, mere frihed og bedre mulighed for at overskue brugerens situation. Systemet kan administreres af en kontaktperson via en tablet eller smartphone.

DoMyDay – Nem Kommunikation kan blandt meget andet hjælpe borgeren med at huske på en række gøremål og give guides til dagligdagens udfordringer. Hvis hukommelsen svigter, hjælper DoMyDay med at genopfriske den.

Ingen glemmer telefonen der husker

Når Sundheds- og Ældreminister Sophie Løhde derfor mener at, ”DoMyDay er et godt produkt til demente”, er hun ikke den første til at komme med den vurdering.
DoMyDay har nemlig opnået en høj grad af anerkendelse, efter at være blevet testet ad flere omgange. Således har både CoLab og Syddansk Sundhedsinnovation afprøvet hjælpemidlet, og i begge tilfælde bekræftet, at DoMyDay hjælper brugerne, ligesom det også er blevet påvist, at produktet gør en positiv forskel for pårørende og fagpersonaler. Du kan finde alt, der er værd at vide om det komplette hjælpemiddel via dette link: https://telecall.dk/DoMyDay/

DoMyDay hjælpemiddel strukturhjælpemiddel

I vores næste nyhedsbrev kan du læse om tre andre produkter, der hjælper med hukommelsen. Hvis du søger en god ældrevenlig telefon, eller kender en der kunne have sådan et behov, er det dér du skal huske at læse med igen.

Tip: Strøm til mobilen på din bilferie: Hos Tele Call har vi en række bilopladere til din mobiltelefon. Med dem kan du sikre dig, at du ikke løber tør for strøm på bilferien. Opladerne virker til de fleste mobiltelefoner. Læs mere om alle vores bilopladere her: https://telecall.dk/Tilbehoer/Opladere.html