Fjernbetjening

Hvad er definitionen på fjernbetjening af et apparat?

Fjernbetjening kan groft opridset betyde fjernbetjening af et eksternt elektronisk apparat. For de fleste af os fjernbetjener vi vores fjernsyn eller musikanlæg med en ganske gængs almindelig fjernbetjening. For nogle har den almene fjernbetjening, der følger med et fjernsyn, for mange knapper og funktioner de aldrig kommer til at bruge, derfor er der efterhånden udviklet en del simple fjernbetjeninger, med store knapper og kun de nødvendigste funktioner.

Med Fjernbetjening af en Telefon er det muligt at hjælpe pårørende med at holde orden i aftaler, kontaktpersoner osv. Man kan nemlig fjernbetjene mobilen, og dermed hjælpe den ældre med at huske f.eks. lægebesøg eller andet via SMS. Det giver tryghed for såvel den ældre som for pårørende og venner.

Det eneste, der faktisk skal gøres, er at den pårørende eller vennen skal oprettes som værende “lovlig” fjernbetjener af mobilen. det gøres meget let. Følg blot brugsanvisningen på telefonen.

Tele Call har udviklet et særligt velfærdsteknologisk hjælpemiddel til personer med en kognitiv funktionsnedsættelse. DoMyDay er et stykke software lagt ind over brugerfladen på en smartphone, den hjælper brugeren med at strukturere hverdagens aktiviter, og gennem billed understøttede trin-for-trin guide, selv udføre aktiviteterne. DoMyDay tillader også Fjernbetjening af hjælpemidlet til enten sundhedsfagligt personale eller pårørende. Herigennem kan fx. en pårørende løbende opdatere trin-for-trin guides, fjerne eller tilføje funktioner og meget meget mere. Er du nysgerrig på DoMyDay kan du læse mere om den smarte lille hjælper i hverdagen ved at klikke her.

 Udvalgte Simple Fjernbetjeninger til Ældre

{redshop:122}{redshop:341}{redshop:342}{redshop:343}{redshop:625}{redshop:628}{redshop:626}{redshop:627}

Det Velfærsteknologiske Hjælpemiddel DoMyDay

{redshop:777}