fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Hvilken af de 2 ældrevenlige klaptelefoner skal du vælge? Se her den bedste guide, til at vælge klaptelefon til seniorer.
Her sammenligner vi den nye Emporia mobil og Doro mobil.

Bedste klaptelefon til ældre - Emporia eller Doro klaptelefon? 

Vi sammenligner to nye modeller, så du kan få valgt den helt rigtige klaptelefon efter dine behov.
(Undertekster: hvis de ikke er automatisk knyttet, kan du få dem ved at trykke på ikonet i afspilleren).

Hvad begge klaptelefoner tilbyder

Nok er de her Emporia og Doro klaptelefoner forskellige på mange måder, så deler de også nogle ting til fælles.Flip phones
Først og fremmest er de begge rigtig gode til hørehæmmede, da de er yderst kompatibel med høreapparater.
Der scorer de begge højst muligt i test, i den her HAC klassifikation, T4/M4, og kan dermed tilbyde det bedste til folk med nedsat hørelse.
Udover det, så har de begge GPS, hvorved man altid vil kunne få dirigeret vej, når man har brug for det når man er på farten.
Ellers skal det nævnes, at de begge kommer med funktionen at lytte til FM-radio.

Doro 6621

Den her Doro 6621 adskiller sig far Emporia TOUCH Smart på flere måder.
Der er flere funktioner, som gør den her Doro mobil noget særligt og der skal der først nævnes de 11 hurtigkaldstaster.
Det fungerer på den måde, at du skriver en kontakt ind som hurtigkald på en tast på tastaturet, som du hurtigt kan ringe til ved at holde den tast nede.
De taster du kan kode dine kontakter ind på, er A, B, 0 og 2 til 9.
Den anden funktion, som er rigtig smart, er at den kan kalde et nødkald, hvor man vil kunne kalde hjælp til sine venner og familie, skulle uheldet være ude.
Det gør den også kompatibel med et Doro Nødkaldsarmbånd, som man også kan få hos os. Det gør, at hvis du er på badeværelset eller i et andet lokale uden din telefon, at du kan give et nødkald til de kontakter, du gerne vil have hørte fra dig.
Hvordan du bruger nødkaldsarmbåndet og hvordan du installerer dit Doro Nødkald,
har vi allerede lavet en video om Doro Nødkald Ikon video
Ellers har Doro 6621 lidt bedre lyd i opkaldet, da den har HD-stemmeteknologi.
Den har også særlige skærmindstillinger, så svagtseende vil kunne lave ændringer efter deres behov.

Doro 6621 og nødkaldsarmbåndet kan du læse mere om herunder

Doro 6621 Klaptelefon - Sort

Klaptelefon fra Doro med høj og tydelig lyd, et stort letlæseligt display og tryghedsknap med nyeste teknologi, Response by Doro.

Levering:
7-8 Dage
DKK 1.295,00

Emporia TOUCH Smart

Den her Emporia TOUCH Smart kalder vi også for "den halve vej til en smartphone". Det gør vi fordi den er på mellemvejen mellem en simpel telefon og en smartphone. Bl.a fordi at den har en stor skærm med touch funktion og dermed god skærmopløsning, at den kører på Android styresystemet, men holder sig stadigvæk overskuelig og simpel i dens design.
Kameraet er bedre på Emporia klaptelefonen, hvor den har 5 megapixel i sit kamera bagpå, frem for de 3 megapixel, der i den omtalte Doro mobil.
Den har også en funktion til at lave nødkald, i form af Emporias egen tryghedsknap, hvor du kan ligge 5 kontakter ind på, som du vil kunne hidkalde ved, at holde den hjerteformede knap inde i 3 sekunder.
Ellers er den lidt større i mål og vægt end Doro 6621.
I forhold til SIM-kort skal Emporia TOUCH Smart have et NANO-SIM, hvor det for Doro mobilen skal være et MICRO-SIM. Hvad det alt sammen betyder og hvordan du sætter dem i telefonen, har vi også allerede lavet en video om Ikon video

Du kan få fat i klaptelefonen herunder:

emporia TOUCH smart mobiltelefon til ældre

Til dig der stiller ekstra krav til din klaptelefon. Du får en mobil med store knapper, enkle funktioner og en stor skærm med touch. En mobiltelefon der er halvvejs til en smartphone. Du kan lave videoopkald til din familie og søge på nettet med din mobiltelefon. Mobilen er kompatibel med høreapparater og har nødkald.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.595,00

Du kan yderlige se vores udvalg af klaptelefoner her

Vi håber, at videoen og artiklen har givet dig den rette information, men skulle der være et enkel spørgsmål, der presser sig på, kan du ringe til os på tlf 21 123 456.

Få nyheder direkte i din indbakke: