Automatisk B-svar

Hvad betyder det når en telefon har automatisk B-svar?

Automatisk B-svar er en yndet funktion i telefoner for bevægelseshæmmede.
Med automatisk b-svar har man muligheden for at tage ens telefon, selvom man ikke sidder lige ved siden af den, eller hvis man pga. et handicap ikke er i stand til at besvare opkaldet.
Samtalen afsluttes automatisk, når personen, der ringede, igen ligger på. I telefon sprog er den som kalder op, a-abonnent og den som man ringer til er b-abonnent. Automatisk B-svar betyder at b-abonnentens telefon automatisk besvarer opkaldet.

Automatisk B-svar til fastnet findes ikke længere
Tidligere tilbød TDC automatisk b-svar til fastnet, som krævede en fastnettelefon som var ombygget og tilsluttet en speciel boks, som via et signal fra telefoncantralen, kunne få telefonen til at besvare opkaldt. Automatisk b-svar via fastnettet etableres ikke længere, men heldigvis findes der andre moderne løsninger. For at benytte automatisk b-svar skulle der foretages en ændring i telefoncentralen og der blev opkrævet et månedligt gebyr for tjenesten.

Nye løsninger med automatisk B-svar
Autimatisk B-svar er ikke en løsning i sig selv, men er en ekstra funktion i hjælpemidler som er specielt udviklede til mennesker som skal have hjælp til at besvare et telefonopkald.

LØSNINGER MED AUTOMATISK B-SVAR

{redshop:777}{redshop:798}{redshop:558}{redshop:639}