fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad er et B-svar?

B-svar er kort og godt et udtryk for, at der opnås forbindelse fra den der ringer, til den der ringes til.

I telefoni sprog er den abonnent som ringer op en A-abonnent og den som der ringes til er B-abonnent. B-svar betyder at B abonnenten besvare opkaldet.

Ringer du op til en person, der tager telefonen, er der her tale om B-svar:

  • Nogle teleselskaber har en opkaldsafgift, der udelukkende træder i kraft, hvis der rent faktisk opnås forbindelse (B-svar).
  • Andre teleselskaber har en opkaldsafgift, der tæller, lige meget om der blev skabt forbindelse eller ej (afgift uanset B-svar).
  • En hel tredje gruppe af teleselskaber har lavet én afgift for succesfulde opkald og én for de opkald, der ikke skaber forbindelse. Den sidste afgift kaldes også ’Opkaldsafgift uden B-svar’.

Du kan finde telefoner med automatisk B-svar lige her

Få nyheder direkte i din indbakke: