Hjem > Shop > Hjælpemidler > Legetøj og lærling > Bibi Gris til 0/1 kontakt

Bibi Gris til 0/1 kontakt

Varenummer: RED333376 Kategori:

Bibi Gris: Interaktivt og tilpasset legetøj til 0/1 kontakt, ideelt for børn med særlige behov

1.025,00 kr.

Levering: 7-8 dage

Produktbeskrivelse

Bibi Gris til 0/1 kontakt: En verden af glæde

Bibi Gris til 0/1 kontakt er designet til at bringe glæde og læring til børn med særlige behov. Dette legetøj til 0/1 kontakt er ikke kun sjovt, men også pædagogisk. Det hjælper med at udvikle motoriske færdigheder og kognitiv forståelse. Bibi Gris til 0/1 kontakt er det perfekte legetøj til børn, der søger en ven og en læremester.

Tilpasset leg for enhver

Legetøj til børn med særlige behov skal være inkluderende og tilgængeligt. Bibi Gris til 0/1 kontakt er skabt med dette for øje. Med sin tilpassede design og funktioner, sikrer det, at alle børn kan deltage i legen. Dette legetøj til 0/1 kontakt er en bro til glæde og læring for alle børn.

Udviklingsfremmende interaktion

Interaktion med Bibi Gris til 0/1 kontakt er mere end bare leg. Det er en mulighed for at lære og vokse. Dette legetøj til 0/1 kontakt er designet til at stimulere sanserne og fremme udviklingen. Det gør Bibi Gris til et uundværligt værktøj i ethvert barns læring og udvikling.

Sikkerhed og kvalitet

Når det kommer til legetøj til børn med særlige behov, er sikkerhed og kvalitet afgørende. Bibi Gris til 0/1 kontakt er fremstillet af holdbare og sikre materialer. Dette sikrer, at legetøjet kan holde til daglig brug, samtidig med at det giver forældre ro i sindet.

Kreativ udforskning og leg

Bibi Gris til 0/1 kontakt inviterer børn til at udforske og være kreative. Med sine farverige og interaktive funktioner inspirerer det til historiefortælling og rollespil. Dette legetøj til 0/1 kontakt åbner op for en verden af muligheder for børn med særlige behov

Registreret i HMI-basen. HMI-nummer 140117

Specifikationer

HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os i kontaktformularen

4 + 1 =