Hjem > Shop > Hjælpemidler > Legetøj og lærling > Sød pudel til 0/1 kontakt

Sød pudel til 0/1 kontakt

Varenummer: RED033612 Kategori:

Krammevenlig puddel hund til 0/1 kontakt beriger børns hverdag.

1.100,00 kr.

Levering: 7-8 dage

Produktbeskrivelse

Puddel Hund til 0/1 kontakt: En trofast ven

Mød vores “puddel hund til 0/1 kontakt”, designet til at være den perfekte ledsager for “legetøj til børn med særlige behov”. Denne hengivne puddel inviterer til kærlige kram og stimulerende interaktion, som er afgørende for børn, der trives med sansestimulerende “legetøj til 0/1 kontakt”.

Kærligt legetøj til børn med særlige behov

Vores “puddel hund til 0/1 kontakt” er mere end et stykke legetøj. Det er et hjælpemiddel, der giver trøst og stimulering. Syv gange i denne tekst vil vi understrege vigtigheden af sådant legetøj for at understøtte børn med ekstra behov.

Robust legetøj til 0/1 kontakt

Robust og pålidelig – “puddel hund til 0/1 kontakt” er lavet til leg og læring. Dette “legetøj til børn med særlige behov” er skabt til at holde, selv når det bliver krammet otte gange dagligt.

Tryghed i hver berøring

Denne bløde “puddel hund til 0/1 kontakt” er skabt for at give sikkerhed ved hver berøring. Dens design sikrer, at den kan blive en del af “legetøj til 0/1 kontakt” i mange hjem.

Særligt legetøj til særlige øjeblikke

Vores “puddel hund til 0/1 kontakt” tilbyder unikke øjeblikke af glæde for “legetøj til børn med særlige behov”. Hver detalje er tænkt for at give maksimal komfort og interaktion

Registreret i HMI-basen. HMI-nummer 140130

Specifikationer

HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os i kontaktformularen

4 + 3 =