Vi er begejstrede for at introducere Emporia Smart 6, en revolutionerende smartphone designet med ældre brugere i tankerne. Denne telefon kombinerer avanceret teknologi med ekstraordinær brugervenlighed, hvilket gør den ideel for dem, der ønsker en problemfri mobiloplevelse uden at gå på kompromis med funktionerne.

Med Emporia Smart 6 er det nemmere end nogensinde at holde forbindelsen til venner og familie, udforske nye teknologier og nyde den digitale verden med tillid.

emporia smart 6 ældrevenlig smartphone

emporia SMART 6

Den ultimative smartphone for ældre! Denne moderne telefon kombinerer brugervenlighed med avanceret teknologi, herunder 5G, fingeraftrykssensor, og ansigtsgenkendelse, designet specielt til at opfylde ældres behov.

Den store skærm med tydelige ikoner og praktisk smartcover med genvejstaster gør det nemt at navigere og holde kontakten med dine kære. Med den indbyggede nødkaldsfunktion tilføjes ekstra tryghed, hvilket gør Emporia Smart 6 til den ideelle smartphone for den moderne senior. Oplev friheden og sikkerheden med Emporia Smart 6 i dag!

Læs mere om emporia SMART 6 her

Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Vita TV-L2BT

Oplev friheden med Vita TV-L2BT fra Switel, det ultimative bluetooth headset designet til at forbedre din lytteoplevelse. Uanset om du ser TV, lytter til musik på din telefon, tablet eller computer, tilbyder dette headset krystalklar lydforstærkning og en unik funktion, der forstærker lyden i dine omgivelser for en rigere lydoplevelse. Med let justerbare lydindstillinger, lydforstærkning og mulighed for at tage opkald, er Vita TV-L2BT ideelt for dem med nedsat hørelse.​

Læs mere om Vita TV-L2BT her

Linde no 1 vægtelefon med nummerviser fastnettelefon

Linde No. 1 fastnettelefon

Elegante vægtelefon, designet af Morten Linde, der kombinerer tidløs æstetik med funktionel enkelthed, perfekt for det moderne hjem eller kontor. Fremstillet af kvalitetsmaterialer som sort ABS plast og solidt aluminium, tilbyder denne fastnettelefon både overlegen kvalitet og holdbarhed.

Med direkte hukommelse og kvikkaldsfunktion til 10 kontakter, gør Linde No. 1 det nemt at holde forbindelsen til de vigtigste personer i dit liv. En sand blanding af design og brugervenlighed.​

Læs mere om Linde No. 1 fastnettelefon her