fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Hvad betyder det når en telefon har en nummerviser?

Når du modtager et opkald, står der enten et telefonnummer eller ’Ukendt nummer’, såfremt du har en telefon med nummerviser.
Netop nummerviseren, ofte placeret på en telefons skærm, viser dig præcis hvem det er der ringer til dig. Ikke alle telefoner har per standard nummerviser i dag. Dog er det muligt at købe et separat apparat, der tilsluttes ens fastnettelefon, som herefter agerer nummerviser for samme. Denne løsning behøver ikke at koste meget mere end et par hundrede kroner og er kendt under navnet ’fastnettelefon nummerviser’.

Næsten alle nye telefoner – mobiltelefon såvel som fastnettelefoner – har i dag nummervisere, da de er udstyrede med digitale skærme. Telefoner uden er et absolut særsyn – og det er da også en fordel at kunne se, hvem der har ringet til en, og hvem der på nuværende tidspunkt ringer.

Udvalgte Fastnettelefoner til Ældre med Nummerviser

Maxcom KXT480 fastnettelefon Hvid

En fastnet telefon der er suveræn til dig med nedsat syn, der har brug for store tydelig taster og taster der står i skarp kontrast til telefonen.

Levering:
1-2 Dage
DKK 649,00
Doro PhoneEasy 312cs fastnettelefon

Doro PhoneEasy 312cs fastnettelefon er en ergonomisk telefon med stor og tydelig skærm og mulighed for lydforstærkning

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00

Udvalgte Fastnettelefoner med Nødkald og Nummerviser

Maxcom KXT481SOS nødkaldstelefon

Fastnettelefon med fjernbetjent nødkald, nummerviser, store taster og fototaster til hurtigkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.095,00

Udvalgte Trådløse Telefoner til Ældre med Nummerviser

Maxcom MC6800 trådløs fastnettelefon hvid

Smart trådløs telefon med store oplyste taster, 3 hurtigkaldstaster og forstærket lyd. Køb dig en trådløs telefon fra Maxcom, hvis du vil have en enkel telefon, der er nem at bruge og som kun har velkendte og brugbare funktioner.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
Doro PhoneEasy 100w trådløs telefon i hvid

Trådløs telefon med forstærkning af lyden i røret og ringestyrke. Til dig der vil have en trådløs telefon med høj lyd, velkendte funktioner, men ikke en hel masse ekstra, du aldrig kommer til at bruge.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
Doro PhoneEasy 100w i hvid m 2 håndsæt

Til dig der vil have en trådløs telefon med høj lyd, velkendte funktioner, men ikke en hel masse ekstra, du aldrig kommer til at bruge. Hvis du vil have 2 håndsæt i stedet for ét, når du køber en Doro PhoneEasy trådløs telefon, kan du med fordel købe en pakke med 2 håndsæt med det samme, så sparer du tilmed 250,-.

Levering:
5-6 Dage
DKK 799,00

Udvalgte Moderne Fastnettelefoner med Nummerviser

Doro 3000 - Doro Comfort 3000

Til dig med nedsat hørelse, der stadigvæk gerne vil have en flot og stilfuld telefon i dit hjem, samtidig med du nemt kan øge ringelyden og lyden i røret når du taler i telefon.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00

Uvalgte Vægtelefoner med Nummerviser

Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
Få nyheder direkte i din indbakke: