fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det når et fjernsyn har MPEG4?

MPEG4 er den direkte udvikling af MPEG2. Forskellen mellem de to standarder er, at MPEG4 er langt bedre til at komprimere billeder og lyd, uden nævneværdigt tab af kvalitet. I 2010 gik Danmark officielt over til MPEG4 i stedet for MPEG2 i forhold til fjernsynssignaler. Derfor skal du med dit fjernsyn i dag enten have en MPEG4-boks tilkoblet eller et fjernsyn, der fra starten af understøttede MPEG4 (Motion Picture Expert Group) standarden.

Køber du et nyt fjernsyn i dag, og ønsker du ikke at spendere ekstra penge på en såkaldt modtagerboks, skal du sikre, at dit fjernsyn understøtter MPEG4-teknologien.
MPEG4 blev introduceret allerede i 1998 og er blevet udviklet meget siden da. MPEG5-standarden er endnu ikke udviklet.

Få nyheder direkte i din indbakke: