fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad er specielt ved en klaptelefon?

Klaptelefonens største fordel er at den kan tilbyde en telefon med store taster uden at skulle gå på kompromis med størrelsen af skærmen eler telefonens størrelse. Med en Klaptelefon får du en lille telefon, der ligger godt i lommen eller tasken uden at fylde, men som stadig tilbyder store taster og en storm skærm. Med et enkelt klap op eller i, er mobilen enten taget eller lagt på. En meget enkel måde at afslutte eller starte et opkald på. Klapfunktionen på en klaptelefon gør også at du er sikker på ikke at komme til at ringe op til nogen, når mobilen ligger i tasken eller i lommen. 

Se vores store udvalg af klaptelefoner fra emporia.

Tilkendegivende for alle klaptelefoner fra emporia i sortiment hos Tele Call er:

Der medfølger en smart bordlader. Telefonerne har en nødkaldsknap på bagsiden af telefonen. emporia Click Plus sender GPS position til modtagere af nødkald.

Klaptelefoner fra emporia er udstyret med en særligt udviklet ordbog der skal være forudsigelig, nem at lære og bruge til SMS.

Kamera er indbygget i alle klaptelefonerne

Udvalgte Klaptelefoner til Ældre fra emporia

Få nyheder direkte i din indbakke: