fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad er en H.323 protokol?

H.323 er en standard der beskriver protokoller til at skabe audio-visuel datakommunikation over enhver type af netværk. H.323 giver standarder til udstyr, computere og services der gør brug af multimediekommunikation på tværs af netværk. Standard protokollerne er typisk indbefattet i en af fire komponenter, Terminaler, Gateways, Gatekeepers og Multipoint Control Units (MCU).  Hvad H.323 standarden gør, er, at den adresserer kaldesignaler, kontrollerer multimediatransport og kontrollerer båndbredden. Uden H.323 protokollen, ville det være praktisk set umuligt at sende både video- og audiofeeds samtidigt, som man for eksempel gør med videokonference og Skype-opkald med video.
Selvom H.323 kan benyttes både over mobile netværk, som GSM-netværket og almindelige WiFi-netværk, er det især den sidste type netværk med IP-adresser, der kan drage nytte af den.

H.323 standarden gør at hvis dit udstyr eller service er kompatibelt med disse standarder, vil de have nemmere ved at kommunikere over nettet til en stor varieret gruppe af enheder, såfremt de også følger H.323 standarderne.

Multimedietransmission over IP-netværk er nemmere end nogensinde før med H.323 protokollen.

Få nyheder direkte i din indbakke: