fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad er en H.323 protokol?

H.323 er en standard der beskriver protokoller til at skabe audio-visuel datakommunikation over enhver type af netværk. H.323 giver standarder til udstyr, computere og services der gør brug af multimediekommunikation på tværs af netværk. Standard protokollerne er typisk indbefattet i en af fire komponenter, Terminaler, Gateways, Gatekeepers og Multipoint Control Units (MCU).  Hvad H.323 standarden gør, er, at den adresserer kaldesignaler, kontrollerer multimediatransport og kontrollerer båndbredden. Uden H.323 protokollen, ville det være praktisk set umuligt at sende både video- og audiofeeds samtidigt, som man for eksempel gør med videokonference og Skype-opkald med video.
Selvom H.323 kan benyttes både over mobile netværk, som GSM-netværket og almindelige WiFi-netværk, er det især den sidste type netværk med IP-adresser, der kan drage nytte af den.

H.323 standarden gør at hvis dit udstyr eller service er kompatibelt med disse standarder, vil de have nemmere ved at kommunikere over nettet til en stor varieret gruppe af enheder, såfremt de også følger H.323 standarderne.

Multimedietransmission over IP-netværk er nemmere end nogensinde før med H.323 protokollen.

Få nyheder direkte i din indbakke: