Nødkald på Switel TF560 | Sådan virker nødkaldet

Nødkald fra Switel TF560 fastnettelefon

De personer som du vil kunne ringe til, skal først gemmes på de tre fototaster på telefonen, hvor kontaktpersonen navn også kan indtales. 
Når nødkaldet aktiveres, starter telefonen med en lokal alarm, så personer i nærheden kan tilkaldes. Efter 15 sekunder, begynder telefonen at ringe til første modtager. Når modtageren har kvitteret for at modtage sos nødopkaldet, kan der tales håndfrit ud i rummet. Modtager telefonen ikke en kvittering for sos nødkaldet, ringer telefonen videre til næste modtager. Hvis ingen af de kaldte numre har kvitteret for sos nødkaldet, venter telefonen i 15 minutter med ringe forfra til sos nødkalds numrene. Sekvensen gentages op til 3 gange.

Aktivering af nødkald:
3 sekunders tryk på den røde SOS knap på telefonen, eller 3 sekunders tryk på fjernbetjeningen

Afstilling af sos nødkaldet:
Ved at trykke på medhør tasten

Funktionerne for SWITEL fastnettelefon med fjernbetjent nødkald

Switel Nødkald TF560 er er fastnetnettelefon med nødkald som kan aktiveres fra en lille brik/fjernbetjening som kan bæres om halsen eller som armbånd. Nødkaldet kan også aktiveres direkte på telefonen.

Funktioner for SOS nødkaldet:
Max antal modtagere for nødkald (de tre fototaster på telefonen): 3
Antal gentag for nødkald: 3, 15 minutter pause efter alle numre er ringet op
Kvittering for nødkald påkrævet: Ja
Rækkevidde: ca. 40m

Switel Nødkald TF560 er et udgået produkt, men du kan klikke på linket for at se Fastnet telefoner med nødkald eller her for at se mobiltelefoner til ældre med nødkald.