Sæt et billede på din hukommelse

Fastnettelefoner med billedtaster – Sæt et ansigt på dine kontakter

Når hukommelsen svigter, kan billeder stimulere den igen. Derfor tilbyder Tele Call tre produkter, der alle kan mere end at ringe. De kan også hjælpe med at huske.

Billede: SWITEL BIG FOTO TF 540, Doro MemoryPlus 319i ph i midten og Tiptel Ergonomic 12 th.

Det kan være svært at vide, hvor man finder en ordentlig ældrevenlig telefon, i en tid hvor meget handler om smartphones. Derfor vil vi i dette nyhedsbrev fremhæve to telefoner og en nummersender, der i højeste grad kan betegnes som ældrevenlige. Produkterne har alle den fordel, at de sætter et ansigt på folk, så brugeren ikke er i tvivl om, hvem der skal ringes til, og hvordan.

De er nemlig alle udstyret med små rammer, hvori der kan indsættes billeder af kontakter. På den måde behøver brugeren ikke at huske på telefonnumre eller andre informationer. Et enkelt tryk på billedet af den man vil tale med, så ringer telefonen op.

Telefonerne SWITEL BIG FOTO TF 540 og Doro MemoryPlus 319i ph har også en række andre fælles funktioner, der gør dem brugervenlige. Telefonerne har høj lydstyrke, virker med høreapparater og har store taster. På grund af disse funktioner er telefonerne også ideelle for svagtseende, hørehæmmede, demente eller mennesker med andre handicap.

Du læse mere om disse og andre ældrevenlige telefoner via dette link:  Ældrevenlige Fastnettelefoner

Også til dem, der har deres fastnettelefon kært  Hvis du har en fastnettelefon, som du nødigt vil af med, så fortvivl ej. Vi har i nummersenderen Tiptel Ergonomic 12 et produkt, der kan monteres til din fastnettelefon, og som tilbyder samme mulighed for hurtigopkald ved billeder.

Nummersenderen lader brugeren have billeder af op til hele 12 personer. På samme måde som med telefonerne skal der ikke mere end et klik på billedet til, så er man igennem. Tiptel Ergonomic 12 skal blot kobles til telefonen, og den behøver hverken batterier eller opladning. Du kan læse om produktet via dette link: Tiptel Ergonomic 12 nummersender

I næste nyhedsbrev kan du læse om Mobi:do. Det er et system, der illustrerer, hvor stor en forskel moderne velfærdsteknologi kan gøre. Mobi:do hjælper borgere med lettere funktionsnedsættelser, som får tilpasset systemet til præcis deres behov, og derved bliver gjort mere selvstændige. Hvis det kunne have relevans for dig eller en bekendt, kan vi kun anbefale dig at læse med næste gang.