Projekt Handihelp skal innovere og udvikle nyt hjælpemiddel

Innovativt strukturhjælpemiddel til personer med udviklingshæmning

Kort før sommerferien så et nyt innovativt projekt hos Tele Call dagens lys, for første gang. I et samarbejde med SDU Sundhedsteknologi, Syddansk Sundhedsinnovation & Knagegården Bo- og beskæftigelestilbud, skal Tele Call indtil December 2021, arbejde på højtryk med at udvikle et nyt innovativt hjælpemiddel.

Projektet vil lægge stor vægt på brugerdreven innovation, bl.a. gennem sit nære samarbejde med Knagegården. Det nye projekt vil fokusere på at udvikle en ny innovativ løsning, skræddersyet til personer med udviklingshæmning. Det forventes løsningen vil tage form som en app, der lægges over brugerens egen brugerflade. App’en skal kombinere opgaveguidning, strukturering af dagligdagen, understøttelse af social kontakt via digitale medier og en øget brugervenlighed for personer med en kognitiv funktionsnedsættelse.

Vi er overbevidst om vores nye innovative hjælpemiddel vil understøtte mennesker med udviklingshæmning i, at opnå en større grad af selvhjulpenhed og tryghed i udførelsen af hverdagens aktiviteter.

nyt innovativt projekt handihelp vise telecall sdu