fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

doro 615 klaptelefon ældrevenlig mobil telefon

Ny lækker klaptelefon fra Doro med kamera - Doro 615

For ikke så voldsomt lang tid siden fik TeleCall æren af at sælge den nye Doro 610 klaptelefon til danskere rundt omkring i landet.

En af de meget få ting, vi dog fik et par undrende spørgsmål over var, hvorfor Doro 610 klaptelefon ikke havde noget kamera – netop dét problem har vi fikset ved at hente den helt nye Doro 615 (Doro PhoneEasy 615) klaptelefon hjem – se herunder, hvorfor netop denne Doro mobil er værd at kigge videre på!
Doro 615 er en udvikling af den førnævnte Doro mobil. Her får du en klaptelefon til ældre, der opfylder alle de gængse krav, man kan have til sådan en mobiltelefon.

Funktioner på klaptelefonen Doro 615 inkluderer blandt andet:

  • Høj og justerbar lyd
  • Kompatibel med høreapparat
  • Bløde og ophøjede kanter, så mobiltelefonen er behagelig at bruge
  • Bluetooth
  • Seperat SMS-knap
  • En tydelig skærm
  • Talebesked
  • Samt et glimrende og brugervenligt kamera med blitz


En normal Doro mobiltelefon til ældre – som klaptelefonen Doro PhoneEasy 615 – har typisk ikke kamera af den grund, at langt fra alle ældre eller handicappede er interesserede i et, samtidigt med, at prisen stiger et par hundrede kroner på mobiltelefonen som følge af den ekstra teknik og de ekstra kamera--komponenter.

Flere og flere brugere af ældrevenlige mobiltelefoner har dog fået øjnene op for den fordel det er, at ens mobiltelefon har et dedikeret kamera – netop dette har også svenske Doro indset! Resultatet af alt dette er som bekendt Doro 615 – Det er ikke uden grund, at vi hos TeleCall har store forventninger til klaptelefonen til ældre!

Med kameraet i din Doro 615 Doro mobiltelefon har du mulighed for at forevige alle stunder. Du kan med et tryk på en enkelt knap hurtigt komme ind på kameraet, hvorefter du med endnu et klik kan tage et billede. Er du ude at spise sammen med et par venner, har du fået en plante til at gro, eller vil du tage et billede af landskabet ude på en vandretur, er Doro PhoneEasy 615 en sand ven i nøden. Alle de billeder, du tager med klaptelefonen Doro 615, kan naturligvis både lagres på en almindelig computer og fremkaldes i samme stil som almindelige billeder. Valget er dit.

Doro 615 er en glimrende Doro mobil til ældre, som forbedrer alt det, der allerede var rigtigt godt på Doro 610. Doro 615 er den komplette model med kamera, høreapparat-kapabilitet, mulighed for at tage et opkald ved at klappe telefonen op og mange andre, smarte funktioner. Vi glæder os til at se, hvordan I tager imod den nye Doro mobil Doro 615 – værsgo’!

Få nyheder direkte i din indbakke: