Moderne Trådløse Telefoner

 Fastnet Telefoner i mange forskellige modeller og farver

Tele Calls trådløse telefoner til fastnet rangere fra den simple, pæne og stilfulde Doro 3000 til en fastnet telefon med mange nyttige funktioner, Gigaset DX800 A. Vi har derfor enkle og nemme, moderne fastnettelefoner eller de mere avancerede med mange og dejlige funktioner. Der er på flere af dem mulighed for at benytte headset kombineret med fastnettelefonen, således at man kan tale helt og aldeles håndfrit.

Tele Call har fastnettelefoner, der egner sig rigtig godt til den lille virksomhed, der har et behov for en letanvendelig telefon til fastnet, der hverken går på kompromis med brugervenlighed eller nødvendige funktioner. Vi er gode til at rådgive omkring fastnettelefoner eller for den sags skyld, generelt set alle slags telefoner, samt hvilke der kan kombineres med hvilke fastnettelefoner – trådløse telefoner eller mobiler. Vi hjælper altid gerne den lille eller store virksomhed, med at få løst deres telefon problemer.

En Moderne Fastnet Telefon kan have mange nyttige funktioner

Der er på mange af fastnettelefonerne hurtigvalgstaster, store displays med eller uden baggrundslys. Fastnettelefonerne kan have store som små taster, telefonbøgerne kan være af forskellig størrelse i fastnettelefonen. Husk også at vores fastnet telefoner også kan bruges til bredbåndstelefoni, så kan du næsten ikke ringe billigere. Alle vore moderne fastnettelefoner er pæne i design og enkle i menuer og funktioner! Det skulle gøre det lettere for dig, der gerne vil have en fastnettelefon, der er let at gå til. Når først bordtelefonen er forbundet med dit fastnet stik, kan du tale alt det du vil, i din fastnettelefon.

Ja, der er mange muligheder at vælge imellem. Kig selv og find den helt rigtige fastnettelefon for dig! Bemærk at mange bordtelefoner kan vægmonteres, hvis det er det du kunne ønske dig.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.