Kan du heller ikke undvære din bordtelefon?

Efter en stille periode uden nyhedsbreve, vender vi nu stærkt tilbage

Vi har set frem til at delagtigøre jer i, hvad vi har gået og arbejdet på – for vi har nemlig været i gang med en masse. Først og fremmest er vi for nyligt udkommet med hjælpemidlet DoMyDay – Nem Kommunikation. Hvis du ikke har hørt om det, følger her en kort beskrivelse.

DoMyDay er et revolutionerende hjælpemiddel, fordi det ser ud som en smartphone, men samtidigt hjælper den kognitivt udfordrede borger gennem hverdagen, ved hjælp af en række brugervenlige funktioner og guides. Tests fra både CoLab og Syddansk Sundhedsinnovation har bekræftet, at DoMyDay hjælper alle implicerede mærkbart; både brugeren, de pårørende og fagpersonalet.

Hvis du vil vide mere om DoMyDay – Nem Kommunikation, kan du læse om hjælpemidlet her på vores hjemmeside via dette link: https://domyday.dk/

Du kan også vente til vores næste nyhedsbrev, hvor vi vil uddybe for dig, hvorfor DoMyDay er et ideelt hjælpemiddel, især til mennesker med demens og hjerneskade.

I det følgende vil vi i stedet henvise til produktet Jablocom. Den er til dem, der bare ikke kan undvære en klassisk bordtelefon.

Jablocom Essence – til dig, der er moderne, men kan lide det klassiske

Mange mennesker bryder sig ikke om, at alt skal være småt og til at have i lommen. For nogle er det rart, at have en telefon, som man altid ved, hvor står, og som er let at have med at gøre. Der er også dem, der bliver helt nostalgiske ved tanken om en fastnettelefon.

Med Jablocom Essence får du en forening af det moderne og det nostalgiske. Det smarte og det lette. Og du skal bare have et sim-kort for at kunne bruge den. Jablocom Essence er nemlig både en bordtelefon og en mobiltelefon, som du kan tage med, hvorhen du vil. Med denne telefon får du lidt af det hele, og den kan indstilles så den passer til netop dine behov.

Derudover har den en række funktioner, som gør den meget brugervenlig. Du kan administrere den ”i skyen”, via Jablotool Cloud. Her kan du eksempelvis redigere din telefons kontakter og se din opkaldsliste. Du kan også sikkerhedskopiere og gemme dine kontakter i skyen, så du altid kan finde dem der igen. Med Jablocom får du lov at beholde din bordtelefon, og samtidigt være moderne.

Du kan læse mere om om Jablocom Essence her

 

Jablocom essence bordtelefon med simkort