Julegaveslutspurt: Tele Call anbefaler

Mangler du stadigvæk at købe årets julegaver?

Så er du langt fra den eneste. Derfor vil vi fra Tele Call tilbyde vores hjælp. I dette nyhedsbrev får du en kort gennemgang af 5 gaveidéer.

Det kan være svært at finde den perfekte julegave. Det ved vi hos Tele Call. Derfor har vi prøvet at gøre det så nemt som muligt for dig. Herunder følger 5 forskellige slags produkter, som vi tror på, kan blive hits under juletræet i år:

1) Switel Big Foto TF 540 (fastnettelefon)
En ny telefon, der gør det så simpelt som muligt at ringe op. Switel Big Foto TF 540 har 10 hurtigkalds-taster, både med foto og enkelttryk. Det kræver altså aldrig mere end ét enkelt tryk fra brugeren – så ringer telefonen op til en af de 10 personer, som er kodet ind på telefonen. Derudover har den brugervenlige telefon store taster, høj ringelyd, håndfri funktion og LED-lys. Det er svært at finde en mere ældrevenlig telefon end Switel Big Foto TF 540.
Klik her for at købe Switel Big Foto til kun 699,-

Fastnet telefoner fra Switel til ældre svagtseende

2) Seki-fjernbetjeninger
En overskuelig fjernbetjening kan være en stor hjælp, hvis man vil gøre det så let som muligt at styre sit TV. Derfor har vi et stort udvalg af forskellige Seki-fjernbetjeninger, der netop har det til fælles, at de er brugervenlige, lette at benytte og har store taster. Med sådan én kan de fleste se fjernsyn uden besvær. Det gør fjernbetjeningerne ideelle for blandt andre børn og ældre, og for dem der er trætte af fjernbetjeninger, hvor man kun bruger en tiendedel af tasterne.
Klik her for at købe Seki fjernbetjening fra kun 299,-

Universal fjernbetjeninger til ældre

3) Alcatel 20.04G (mobiltelefon)
Denne mobiltelefon er til dem, der ikke har behov for en nymodens smartphone, men som bare ønsker sig en simpel telefon, man kan have med sig rundt omkring. Alcatel 20.04 er gjort enkel for brugerens skyld, og den kræver aldrig mere end et par tryk – hvad enten man vil ringe op, SMS’e, høre radio eller lyse med lommelygten. Desuden har telefonen ”talende” taster: den siger, hvilke taster, der trykkes på. En perfekt gave til dem, der gerne vil have en mobiltelefon, som er til at have med at gøre.
Klik her for at købe Alcatel mobiltelefonen til kun 695,-

Mobil telefon fra Alcatel til ældre

4) Emporia GLAM (mobiltelefon)
Emporia GLAM er til dem, der ønsker sig en telefon, som både er stilfuld og brugervenlig på samme tid. Den elegante telefon er lavet ud fra princippet om, at hver tast skal have én enkelt funktion. Det betyder, at man hurtigt lærer den at kende. Brugeren behøver desuden ikke at bekymre sig om en ødelagt skærm, fordi den er beskyttet når telefonen ikke er i brug, idet den er klappet sammen. På ydersiden har telefonen et display, hvor man altid kan se hvem der ringer, eller om der er kommet nye beskeder.
Klik her for at købe Emporia GLAM til kun 995,-

ældrevenlig mobil telefon fra emporia glam

5) Taletidskort
Der er mindst tre gode grunde til at skifte sit abonnement ud med et taletidskort. For det første slipper man for papirarbejde. Taletidskortet kan tages i brug, så snart det er modtaget. For det andet behøver man ikke at betale af på et abonnement hver eneste måned. Brugeren får fuldstændig frihed til selv at styre sit forbrug. For det tredje er det oftest billigere at ringe og skrive til udlandet, hvis man har taletidskort. Har man bekendte, der bor uden for Danmark, vil det derfor ofte kunne svare sig at skifte til et taletidskort. Taletidskortet er kort sagt en god gaveidé til dem, der vil slippe for besværet ved et abonnement, og samtidigt kan komme til at spare penge ved det.
Klik her for at købe TDC Taletidskort til 100,-

nemt og enkelt taletidskort tdc

Vi håber, at vi har gjort dig en smule klogere på, hvad du skal give i julegave. Vi har selvfølgelig også mange andre produkter på www.telecall.dk, som vi vil opfordre dig til at se nærmere på.

Ellers håber vi på, at du vil læse med i vores næste nyhedsbrev, der kommer i starten af det nye år. Her får du historien om en kvinde med Downs syndrom, som takket være sin telefon, nu er i stand til at klare sig meget bedre end førhen.

Indtil da, vil vi fra Tele Call ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår!