Find det rigtige headset til din telefon

Headsets til Doro mobiler, headsets til Emporia mobiler, headsets til bordtelefoner og til trådløse telefoner. Vi fører det hele! Har du en mobiltelefon med Bluetooth, så fører vi et Bluetooth headset og en Bluetooth Speaker Phone. Med såvel Bluetooth-headsettet som med speakerphonen kan du tale håndfrit med din mobiltelefon eller smartphone, men vi har også mange andre headsets at byde ind med!

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

6 + 15 =

Headsets der passer til dine behovI denne kategori har du mulighed for at finde Bluetooth headsets i mange prisklasser og former. Headsets er en genial og nem måde at snakke i telefonen og er yderst anvendt af både private og professionelle. Et Bluetooth headset er en lille ’clips’, du sætter på dit øre. Dette headset forbindes ved hjælp af Bluetooth-teknologien til din mobiltelefon, hvorved alle opkald til dig går igennem headsettet. Dette er især nyttigt, hvis du sidder i en bil, hvor det ikke er tilladt at snakke i telefon uden et headset. Med et Bluetooth headset kan du nemt snakke med alt og alle, selv hvis du kører i bil.Et Bluetooth headset kobler sig som sagt selv til din mobiltelefon, og virker i op imod 10 timer ad gangen. De små Bluetooth headsets har små batterier, der skal oplades en gang i mellem, i stil med de moderne mobiltelefoner, de typisk sluttes til. Vi har også andet end Bluetooth headsets her! Vi fører også Bluetooth speakerphones. Sådanne kan du f.eks. montere i din bil. Når du stiger ind i bilen, tænder Bluetooth speakerphonen, og din telefonsamtale foregår trådløst igennem dette anlæg. Med to mikrofoner i et typisk Bluetooth speakerphone sæt, kan den, du snakker med, også meget nemt høre dig.Musik kan derfor med fordel høres igennem et sådant Bluetooth speaker-anlæg i bedre kvalitet end en almindelig bilradio!Et Bluetooth headset, eller en Bluetooth speakerphone er en glimrende løsning i en ofte travl hverdag, hvor det er en fordel at kunne snakke, mens du kører i bil. Næsten alle almindelige nyere mobiltelefoneralle smartphones – er udstyret med Bluetooth, hvis navn kommer fra danske Harald Blåtand. Med Bluetooth kan dit headset eller din speakerphone føre samtalen for dig ved hjælp af din mobiltelefon. Fordelen ved at benytte et Jabra Bluetooth headset eller en Bluetooth speakerphone er især det lave strømforbrug og den øjeblikkelige overførsel.Vi fører mange andre headsets, så her vil du altid kunne finde det headset, der passer til din telefon. Headset med eller uden ledning, headset med eller uden bøjle, headset, der kan bæres på individuel måde. Ja alle typer af headsets findes her på denne side.Headset til mobiler – Headset til bordtelefoner – Headset til trådløs telefoner