Gode råd til en mere sikker og tryg online juleshopping

Gode råd fra Tele Call til en sikrere juleshopping på nettet

Julen 2020 er præget af større afstand, vi holder os hjemme og vi handler i stigende grad vores julegaver over internettet. Det kan for mange være svært og usikkert at finde rundt i, om man nu kan stole på hjemmesiden der har lige den ting man mangler på tilbud.
Vi har efterhånden rådgivet mange i hvordan man kan sikre sig en hjemmeside er sikker. Det gemmer vi selvfølgelig ikke for os selv, derfor kan du her læse en kort liste med gode råd, til en mere sikker og tryg juleshopping over nettet.

– Kig efter e-mærket på en hjemmeside. Er du i tvivl kan du med fordel slå webshoppen op på emaerket.dk.
– E-Mærket tilbyder også via deres hjemmeside et plugin til Google Chrome, der tydeligt viser dig hvilke hjemmesider de mistænker for svindel og hvilke hjemmesider de har certificeret.
– Tjek på f.eks. trustpilot hvilke anmeldelser en webshop har fået. Har de mange anmeldelser og virker de oprigtige? Her kan du f.eks. også se om flere oplever dårlig kundeservice og lignende.
– Ligner teksten noget der er dårligt oversat fra Google Translate og er priserne måske næsten for billige? Så skal du måske tjekke siden efter i sømmene, før du trykker køb.
– Alle danske webshops skal have et cvr nummer, vores kan du f.eks. se nede i bunden på alle vores sider. Har en webshop der påstår den er dansk ikke et cvr nummer, kan det meget vel være en svindel side eller et firma der ikke har styr på det danske reglement.
– Forsikre dig om at dine basale rettigheder som køber står beskrevet, hvis du f.eks. vil fortryde købet eller reklamere en vare.
– Åben pakken og tjek du har modtaget den rigtige vare, så snart du har modtaget den med posten.
– Bestil dine julegaver i god tid. Grundet Covid er der flere forhandlere der oplever forlænget leveringstid, på produkter der ikke allerede er på lager.

Vi håber at denne korte list gode råd kan hjælpe dig til at få en mere sikker og tryg oplevelse af at shoppe julegaver over nettet.
Tele Call er en lille danskejet virksomhed med base i Odense, med en e-mærke certificering.
Står du og leder efter en julegave til din mormor eller din gamle far? Så kan du her ser vores forslag hvad der kan ligger under juletræet i år.

{redshop:1044}{redshop:1048}{redshop:1032}{redshop:841}{redshop:341}{redshop:628}