GlassOuse hovedstyret mus for alternativ betjening

GlassOuse – En alternativ hovedstyret mus til tablets, computere mv.

GlassOuse Hovedstyret mus hjælper med at styre musen på skærmen af din PC, mobiltelefon eller tablet. GlassOuse hovedstyrede mus anvendes af mennesker, som ikke kan benytte en almindelig mus, fx pga. en stroke, eller et fysisk handicap. Når man vælger en løsning til mennesker som ikke kan benytte en almindelig mus, er det vigtigt at afklare behovet og afprøve om løsningen virker efter hensigten. Vi oplever at GlassOuse hovedstyrede mus, i nogle tilfælde, foretrækkes af brugeren frem for øjenstyring. Den umiddelbare fordel med GlassOuse hovedstyrede mus, er at man kan benytte samme programmer som man kender, efter fx en ulykke eller stroke
Den hovedstyrede mus, er udformet som en brille, som tages på som en normal brille. Musen bevæger sig i samme retning som man bevæger hovedet. Det er muligt at benytte GlassOuse hovedstyret mus sammen med almindelige briller. Det er nu også muligt at bruge GalssOuse hovedstyret mus sammen med iPad og Iphone, hvilket apple ikke tillod tidligere.

Tilslut GlassOuse hovedstyret mus med bluetooth

Det er ret nemt at tilslutte GlassOuse Hovedstyret mus. Hold knappen inde bag på GlassOuse Hovedstyret mus, indtil den blå lampe blinker foran på brillen og tilslut den via bluetooth på din PC, smartphone eller tablet.
Du klikker ved at bide med tænderne eller læberne omkring den blå gummihætte. Gummihætten er udført af et sterilt materiale og er meget holdbar. Der er selvfølgelig mulighed for at købe ekstra gummihætter til GlassOuse Hovedstyret mus.

Anvend GlassOuse hovedstyret mus med DWELL tastatur

Du kan skrive hurtigt med Dwell tasteturet som vises på skærmen. Du bevæger musen over de bogstaver som du vil skrive og du skriver ordet uden at klikke. Det er ret smart og hurtigt at skrive med GlassOuse Hovedstyret mus med DWELL tastatur på skærmen.
Se hvordan du gør på https://support.apple.com/lv-lv/guide/mac-help/mchl437b47b0/mac

Obs. på at vejledningen på hjemmesiden er på engelsk.

GlassOuse Hovedstyret mus handicap udstyr velfærdsteknologisk hjælpemiddel