Gå 2017 sikkert i møde – og spar penge

Doro Secure 580 kan sammen med et nødkaldsarmbånd give mere tryghed

Lige nu har vi et fremragende tilbud til dig, hvis du køber begge produkter.

doro mobil telefon med nødkald til ældre

De fleste kender nok til følelsen af, at man frygter hvad der kan ske, når man færdes alene. Det kan gøre en gåtur et øde sted til en usikker oplevelse. For hvad nu hvis man falder og slår sig, og der ikke er nogen, der kan hjælpe?

Hvis man ikke kender det fra sig selv, kender man nok bekymringen for, at ens nærmeste kommer ud for netop sådan et uheld. Hvor der ikke er andre end en selv. Tele Call har lige nu et tilbud, der befrier dig for den slags bekymringer.

Vi har før haft tilbud på Doro Secure 580 og Doros nødkaldsarmbånd. Her oplevede vi, at der på vores hjemmeside var nogle tekniske problemer med at lægge i kurven. Men du skal selvfølgelig ikke snydes for det unikke tilbud, så derfor har vi sat det op igen – og denne gang garanterer vi, at det virker.

Du kan læse mere om Doro Secure 580 ved at klikke her.

Dermed kan du spare penge på en løsning, der sikrer dig eller dine nærmeste tryghed. Det gælder uanset hvor man befinder sig. Doro 580 kan kobles sammen med armbåndet, og tages med overalt. Selv i badet. Nødkaldsarmbåndet kan også hænges om halsen i en snor, hvis det foretrækkes. Skulle uheldet være ude, skal brugeren bare trykke på den store knap på armbåndet, så er hjælpen på vej.

Klik her, hvis du vil læse mere om nødkaldsarmbåndet.

Lige nu: Spar 399,-

Hvis du aldrig igen vil være bekymret for uheld på din eller dine nærmestes aftentur, så er det om at slå til nu. Som noget helt særligt tilbyder vi nemlig lige nu en rabat på 400,- kroner, hvis du køber de to produkter sammen. Dermed kan begge dele fås for kun 1295,-.

Ønsker du Doro Secure 580 uden nødkaldsarmbånd, spare du i øjeblikket 100,-

Bemærk: For at udnytte tilbuddet, skal du tilføje de to produkter til indkøbskurven separat. Det er ligegyldigt hvilket af produkterne du vælger først. Når både Doro Secure 580 og Doros nødkaldsarmbånd (også ”Doro 3500 nødkald”) er lagt i kurven, bliver der fratrukket 399 kroner fra din pris.

Klik her, hvis du vil besøge vores hjemmeside telecall.dk.

I næste nyhedsbrev kan du læse om en helt ny type produkter, vi netop har fået i salget: samtaleoptagere. Hvis du har fra tid til anden har behov for at kunne optage dine samtaler, er det her du skal huske at læse med igen. Vi vil nemlig uddybe, hvorfor vi har to af de mest moderne og enkle optagere, der er på markedet.