Sådan virker nødkald på emporia mobiltelefoner

Ekstra sikkerhed med nødkald fra emporia mobiltelefoner 

Mobiltelefoner fra emporia kan sikre, at et nødkald ikke ender på en telefonsvarer, men besvares af en af de personer som er valgt til at modtage nødkald. Med funktionen aktiveret, kræver telefonen ”kvittering” for opkaldet, kvitteres der ikke, ringer Emporia mobiltelefonen videre til det næste brugervalgte nummer.

Funktioner for nødkald fra emporia mobiltelefoner:

  • Antal modtagere for nødkald: 5
  • Antal gentag for nødkald: 3
  • Mulighed for nødkalds sms besked før nødopkald: ja
  • Nødkalds sms kan frakobles: ja
  • Standardbesked i nødkald sms:  ”Du vil modtage et nødopkald med et højt pip-signal under konverteringen. Tryk 3 gange på ”0” inden for 1 min. I modsat fald afbrydes forbindelsen automatisk”
  • Nødkalds sms kan redigeres: nej
  • Kvittering for nødkald påkrævet: Ja, tryk ”000” inden for 1 min.
  • Kvittering kan frakobles: ja
  • Aktivering af nødkald: 3 sekunder tryk på den store røde knap bag på telefonen, eller 3 tryk inden for 3 sekunder.
  • Rækkevidde: Overalt hvor der er GSM dækning

Sådan fungerer et nødkald fra emporias mobiltelefoner

Nødkaldet aktiveres ved at holde nødkald-knappen inde i tre sekunder eller ved at trykke tre gange inden for tre sekunder. Telefonen ringer så automatisk op til 5 forskellige brugervalgte numre. Sms med forklaring til modtager kan tilkobles. Den sendes da før opringningerne begynder. Modtager af nødkald skal kvittere ved at taste 000 indenfor 1 minut. Ellers ringer telefonen videre. Hvis intet af numrene svarer, gentages sekvensen efter 15 minutters pause. Efter tre gentagelser afsluttes nødkaldet.

Mobiltelefonen løfter automatisk af i håndfri, når der ringes til mobiltelefonen inden 60 minutter efter nødkaldet er aktiveret.

Når du køber en emporia mobiltelefon, er nødkaldet sat til at ringe til alarm 112. Du kan selv vælge op til fem modtagere af nødkald. De skal først være oprettet som kontaktpersoner i mobilens telefonbog. Første modtager af nødkaldet vælges frit blandt kontaktpersonerne, hvorefter der er mulighed for at tilkoble nødkalds sms. De op til fire næste modtagere af nødkaldet tilføjes på samme måde. Nødkaldsfunktionen kan frakobles, så mobiltelefonen ikke reagerer ved tryk på nødkald knappen.

Stop af nødkald fra emporia mobiltelefoner:

Når nødkaldefunktionen er aktiveret, kan nødkaldet stoppes ved at holde den røde læg-på-knap inde i 3 sekunder

Klik her for at se vores lækre Emporia Mobiltelefoner med nødkald