Doro 515 ny ældrevenlig mobiltelefon med hukommelsesfunktion

Ny Doro 515 – Mobiltelefon til ældre seniorer med hukommelsesfunktion

Hvis du nogensinde har overvejet, hvordan du kan huske fødselsdage eller andre begivenheder, du bare ikke må glemme? – Ja, så er der hjælp på vej.

Doro 515 er den seneste ældrevenlige mobiltelefon i Doro 500 – serien. Og Doro 515 har som alle mobiltelefonerne i Doro 500 og 600 serierne en smart hukommelsesfunktion, som der er værd at gøre opmærksom på, når nu vi deltager i projektet Demens i Hjemmet.

Den særlige hukommelsesfunktion i Doro 515 er, at venner og bekendte via sms kan fjernbetjene Doro 515 mobiltelefonens kalender og telefonbog. En elegant funktion der på en nem måde sikrer at ældre og letdemente med hjælp fra pårørende ikke glemmer aftaler og telefonnumre. Denne funktion kan dog komme de fleste til gode, fordi hvem har ikke glemt en fødsels- eller mærkedag?

Så De fleste kan derfor få glæde af Doro 515. Ikke mindst fordi mobiltelefonen har kamera og mms funktion, så det er let at tage billeder og sende dem til venner og bekendte. Funktionaliteten og i særdeles den tekniske kvalitet er også skruet en tak op. Et større og tydeligere display øger glæden ved at se billeder på mobiltelefonen og gør det nemmere at skrive sms.

Forbedrede ældrevenlige funktioner

Ikke nok med at Doro 515 har fjernbetjent kalender og telefonbog. På denne Doro mobltelefon er alle ældrevenlige funktioner forbedret. Det let aflæselige farvedisplay giver selvsagt svagsynede mulighed for lettere at ringe op og skrive sms beskeder. For personer med nedsat hørelse er der indbygget teleslynge, så Doro 515 også kan bruges af personer med høreapparat.

Endeligt har Doro 515 Bluetooth, så der er mulighed for at tilslutte andre enheder med bluetooth, der kan forstærke funktionaliteten. Som for eksempel en ekstra stærk teleslynge eller en forstærkertelefon som Jabra Freeway, så du kan tale håndfrit med Doro 515 i bilen.