Billigt og grønt telefoni: kun ti kr for oprettelse og kr 149 forbrug

Et mobilabonnement der har en grøn tilgang til miljøet

Går du og overvejer, hvordan du kan få billig telefoni og samtidig bidrage til et bedre miljø? Nej det gør du sikkert ikke, men du vil sikkert gerne have billig telefoni, der er tilpasset til netop dit behov – ikke? Og så gør det vel ikke noget, at abonnementet er både billigt og bæredygtig? Nej vel? Men du drømmer helt sikkert om billig oprettelse og gratis taletid!

Hos Tele Call Danmark kan vi nu tilbyde to forskellige abonnementstyper fra selskabet greeentel, så du kan vælge et billigt abonnement til netop dit behov. Slår du til nu, får du oprettelsen inklusiv 149,- til forbrug for kun 10 kr.

Hvis du taler meget og kender dit forbrug ret præcist, har vi et godt tilbud til dig med Fixdeal, hvor du selv kan vælge den rette taletidspakke. Er du modsat usikker på, hvor meget du taler, sørger vi med Flexdeal for, at du får et abonnement, hvor priserne bliver reguleret automatisk.

Med Fixdeal 5 får du 5 timers fri taletid for blot 99,- om måneden, og efter 5 timer gratis samtaler kan du stadig tale gratis med 3 udvalgte venner.

Med Fixdeal 10 får du 10 timers fri taletid for blot 149,- om måneden. Når taletiden er opbrugt, kan du stadig tale gratis med 6 udvalgte venner.

Med Fixdeal 48 får du 48 timers fri taletid for blot 399,- om måneden. Hvis dit forbrug er så højt, at du overstiger 48 timer i måneden, kan du dog vælge 9 venner, du kan tale gratis med, når taletiden er opbrugt.

Normalt koster oprettelsen 99,-, men resten af september får du oprettelsen til kun 10,- Spring til nu og vælg det abonnement, med den billigste taletid og få 149,- til forbrug.

Fælles for Fixdeal-pakkerne er, at du kun betaler 1 øre/sek., når den fri taletid er opbrugt, og du slipper med 8 øre pr. sms og 2 kr. pr. MB data. For 69,- ekstra pr. måned får du ubegrænset sms og data.

Med Flexdeal-pakken bliver minutprisen billigere jo mere du taler!

Startprisen er 48 øre pr. minut for den første time. Derefter falder prisen med 4 % for hver time – helt ned til 28,8 øre pr. minut. Minimumsprisen pr. måned er 29,-. Til gengæld er abonnementsprisen o, – pr. måned, og du slipper for opkaldsafgift. I tillæg kan du tale gratis med den ven, du taler mest med.

Slå til nu og få oprettelsen, og et billigt mobilabonnement inklusiv 149,- til fri tale for kun 10,-.

Endeligt er greentel bæredygtigt. Det vil sige, greentel forpligter sig til at være energineutral ved at investere i grøn energi i et omfang, der svarer til den miljøbelastning, der er forbundet med telefonien.