To nye lækre varianter af Doro klaptelefoner til ældre – 6051 og 7031

I lang tid har der været en tendens til at de konventionelle mobiltelefoner og klaptelefoner helst skulle fylde så lidt som muligt. Det er også rigtigt fint, hvis man har små slanke fingre, et godt syn og ikke den fjerneste rysten på hænderne.
Heldigvis har Doro lanceret to klaptelefoner, til ældre seniore, i en størrelse hvor der er plads til at have store tydelige og adskilte taster. Plastikken bag tasterne er hvid, så de sorte taster står i tydelig kontrast og nemt kan skelnes fra hinanden. En betydelig fordel både for ældre og svagtseende. Telefonerne er gode og solide at holde om og ligger godt i hånden.
Begge telefoner er selvfølgelig HAC kompatibel med høreapparater og har Doros kendte nødkaldssystem, Doro response. Doro response er en gratis service, der med et tryk på nødknappen, på telefonens bagside, kan ringe op til udvalgte kontaktpersoner.
Doro har dog udvidet deres response funktion en del på det sidste, idet nødkontakterne nu eksternt kan tilgå doro telefonen og se batteriniveau, telefonens nuværende lokation og kan tilpasse forskellige funktioner på telefonen, såsom volumen, lysstyrke etc.

Drømmer du om en smartphone, men kan ikke bruge touch?

Så er klaptelefonen, Doro 7031, helt sikkert et kig værd for dig. Den smarte klaptelefon kommer med Facebook og WhatsApp præ-installeret. Med 7031’eren fra Doro kan du holde kontakten med venner og familie, med videoopkald via WhatsApp og du går aldrig igen glip af dit barnebarns billeder fra balletforestillingen med Facebook installeret. Mobiltelefonen kan også surfe på nettet, downloade andre nyttige apps der er udviklet til en telefon uden touchskærm. Du kan hente andre app’s via telefonens egen app-butik, der anbefales at bruge wi-fi til download, da dette ellers kan trække en del på mobiltelefonens egen data.

Lyder Doro 6051 og 7031 som noget for dig? så kan du tage et kig på Doro mobiltelefoner her.

Doro 7031 klaptelefon roed  doro 6050 klaptelefon grafit
 Doro 7031  Doro 6051