Doro 510 Mobiltelefon fra Doro med brugervenlige funktioner

Tryghedsskabende funktioner og enkel at bruge

Som alle Doro mobiltelefoner har Doro 510 en lang række funktioner, der skaber tryghed for dig. Der er personlig tryghedsalarm, nem aktivering nødopkald og indspillede SMS-nødopkald. Samtidig gør de forbedrede funktioner som det meget klare farvedisplay med ekstra store tegn og symboler og en ukompliceret menu, at det er nemt at bruge en Doro 510 mobiltelefon.

Hvis du vælger en Doro 510 går du ikke længere glip af opkald, og du er sikker på, at kan høre din samtalepartner. Så hvad enten du befinder dig i hjemmet, i skoven eller i byen er du sikret problemfrie samtaler. Derudover har Doro 510 mobiltelefonen specialindstillinger for svagtseende, som mulighed for at justere tekststørelsen og optimering af displayindstillingerne. Alt i alt er denne nye Doro mobiltelefon optimeret på en række punkter, der kommer såvel personer med nedsat syn som nedsat hørelse til gode.

Doro 510 er en del af Doro PhoneEasy mobil – serie, der tæller to andre enkle mobiltelefoner – Doro 505 og Doro 515. Doro 505 er kommet på danske marked og Doro 515 kommer på markedet først i det nye år.