Praktiske Geemarc telefoner med Nødkald, der giver dig ekstra tryghed i hverdagen.

Vores trådløse telefon med nødkald og telefonsvarer er ikke bare en almindelig telefon. Med en fjernbetjening udstyret med den røde SOS-knap, kan du med et enkelt tryk tilkalde hjælp i nødsituationer. Telefonen leverer også forstærket lyd, så du kan kommunikere klart og tydeligt, selv i krisesituationer.

Alternativt tilbyder vores ældrevenlige fastnettelefon CL610 nødkaldsarmbånd og fototaster, der giver øjeblikkelig adgang til vigtige kontakter. Denne løsning er skabt med fokus på at sikre, at hjælp altid er lige ved hånden.

Uanset hvilken løsning der passer bedst til dine behov, kan du stole på at det din tryghed, der er i fokus.

Trådløs telefon med ekstra tryghedsalarm

Trådløs telefon med ekstra tryghedsalarm

Trådløs telefon fra Geemarc  med nødkald! nu med endnu mere bekvemmelighed takket være den medfølgende fjernbetjening med nødkald til 4 forudindstillede kontakter. Du har også mulighed for at modtage opkald og foretage hurtigkald til to forudindstillede numre, med et enkelt tryk på en knap.

Denne smarte trådløse telefon leverer en problemfri telefoniløsning, med en praktisk telefonsvarer, nødkaldsfunktion og ekstra høj lyd. Med forstærket ringelyd på op til 80 dB og  30 dB i røret, er denne telefon perfekt for dem med nedsat hørelse.​

Læs mere om Trådløs telefon med ekstra tryghedsalarm her

Geemarc CL610 fastnettelefon med nødkald

Geemarc CL610 fastnettelefon med nødkald

Fastnettelefon som er skabt med tryghed i tankerne, den er udstyret med et integreret nødkaldsarmbånd, der giver brugeren tryghed og sikkerhed i deres daglige liv. Med et enkelt tryk på armbåndets røde knap aktiveres nødkaldsfunktionen, der automatisk ringer op til forudindstillede kontakter, hvis behovet skulle opstå.

Udover nødkaldsfunktionen tilbyder telefonen også brugervenlige funktioner såsom fototaster til hurtig adgang til vigtige kontakter, mulighed for at indtale kontaktnavne og forstærket lyd (op til 80 db ringelyd og 40 db indgående lyd), hvilket gør den ideel for personer med nedsat syn og hørelse.​

Læs mere om Geemarc CL610 fastnettelefon med nødkald her

Se hvordan du kan bruge filtre til finde telefoner med nødkald på Tele Call