Vi er glade for at præsentere vores nye Webshop!

Hos Tele Call er vi altid på udkig efter måder at forbedre din shopping oplevelse. Det er derfor med stor glæde, vi annoncerer lanceringen af vores helt nye webshop og opdaterede hjemmeside!

Overgang til bedre service

Mens meget kan virke bekendt, har vi fornyet og opdateret hver eneste detalje. Vores mål har været at bevare den velkendte fornemmelse af vores tidligere platform, samtidig med at vi introducerer friske og innovative funktioner. Det er lidt som at bygge et nyt hus og flytte ind med alt det velkendte inventar, men arrangeret på en ny og forbedret måde.

Vælg selv pakkeboks – mere kontrol til dig!

En af de mest spændende nye funktioner er muligheden for selv at vælge, hvilken pakkeboks din ordre skal sendes til. Dette giver dig mere kontrol og fleksibilitet, så du kan modtage dine køb, præcis hvor og hvornår det passer dig bedst.

Vi er her for dig

Selvom vi har arbejdet hårdt for at sikre en fejlfri overgang, er vi opmærksomme på, at der kan opstå uventede udfordringer. Hvis du støder på noget, der ikke fungerer som forventet, eller hvis du har problemer med at finde hvad du søger, så tøv ikke med at kontakte os. Din feedback er uvurderlig og hjælper os med at forbedre din oplevelse yderligere.

Tag et kig rundt!

Vi inviterer dig til at udforske vores nye hjemmeside og webshop. Tag et kig rundt, og oplev de mange måder, vi har forbedret os på, for at give dig en endnu bedre shopping oplevelse.

Tak fordi du fortsætter med at støtte Tele Call. Vi glæder os til at betjene dig gennem vores nye og forbedrede platform.

Venlig hilsen
Tele Call Teamet