Doro 780X mobiltelefon til ældre – Efterfølgeren til Doro Secure 580

Den nye Doro 780X udmærker sig ved sit særligt brugervenlige og simple design, der henvender sig til brugere der ikke kan overskue alt for mange funktioner. Telefonen har tre store hurtigvalgstaster, med navnefelt, til de tre kontaktpersoner der ringes mest til.
Telefonen har Doro response tilknyttet, der giver de tilknyttede nødkontaktpersoner mulighed for, eksternt at tilgå mobiltelefonen, for at se gps-lokation eller ændre i f.eks. lydindstillinger. Telefonen har også en sikkerhedstimer, der f.eks. kan sættes på et bestemt tidspunkt når brugeren skal i bad. Hvis timeren ikke er slukket efter det afsatte tidsrum laver den automatisk et nødkald.
Den er en lille kompakt mobiltelefon, der kan holde til det meste med sin IC-54 klassificering, hvilket bevirker den er støv- og vandbestandig. Telefonen er også kompatibel med høreapparater. Med dens T4/M3 klassificering og HD Voice certificering tilbyder den klar og tydelig lyd, næsten uden interferens fra omgivelsernes støj. Doro 780X har også en maks. forstærkning af lyd på 35 dB og en maks. ringestyrke, på 1 meter afstand, på 75 dB(A).

Du kan læse mere om 780X og alle de andre lækre Doro mobiltelefoner her.