fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Cover til din smart 3 smartphone - Køb dit mobil cover Her
Emporia SMART.3 cover rød
Nyhed

Emporia SMART.3 cover rød

Varenummer: 9005613157968

Du kan undgå de værste slag og skader hvis du taber din nye emporia smart 3, hvis du køber dig et smart cover, til at passe på din smartphone.

Levering:
14-21 Dage
DKK 249,00
DKK 199,20 ekskl. moms
Stk.

Produktbeskrivelse

Beskyt din nye emporia smart 3 med et lækkert mobil cover

Mange af os har prøvet det før. Du har købt en ny lækker telefon, du er glad for den og nyder at bruge den, men en dag du skal lægge den fra dig, glider den ud af hænderne og lander på gulvet. Du får det velkendte sug og synkende fornemmelse i maven “bare min telefon ikke er gået i stykker!”.
Det er bestemt ikke en rar følelse, men du kan gøre meget for at mindske risikoen for din smart 3 går i stykker, hvis du taber den.
Du kan for eksempel købe dig et smart telefon cover i en af tre lækre farver, sort, rød eller turkis. Så behøves du ikke længere bekymre dig så meget, hvis du taber din telefon, når den er i et lækkert etui.

Hvad får du så hvis du købe et telefon cover til din smart 3?

Du får et cover i lækkert blødt materiale med en TPU belægning. Belægningen gør din cover særligt modstandsdygtig overfor blandt andet olie, fedt og slag. Så bliver dit cover ikke så hurtigt slidt at se på, idet den ikke optager nær så meget fedt og olie fra huden, som covers der ikke har TPU belægning.
Du får plads til to kort i coveret, så kan du have både din mobil og dankort lige ved hånden.
Hvis du skal se en video eller lave et videoopkald til din familie, kan du nemt sætte din smart 3 på siden i coveret, uden besvær og mas. Coveret springer ikke bare op af sig selv, da det holdes lukket med en enkel og helt usynlig magnetlukning på siden.

Lækkert mobil cover til din smart 3 smartphone

Leveres i en komplet salgspakke indeholdende flg.:
- 1 stk. magnet cover med pung til kort

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Få nyheder direkte i din indbakke: