fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det at have et WI-FI netværk?

Wi-Fi, Wireless Fidelity, er et andet ord for, hvad vi på godt dansk kalder et trådløst netværk. Wi-fi er en netværksteknologi der via radiobølger skaber et trådløst netværk. De fleste danske hjem har Wi-fi via en router, udleveret af deres internetudbyder. Smartphones har også muligheden for selv at lave et lille wi-fi hotspot, hvor de deler de data der er tilknyttet telefonens abonnement.

Når du skal placere en router til wi-fi i hjemmet skal du være opmærksom på ikke at stille den for tæt på andet elektronisk udstyr, der anbefales ca. en meters afstand. Dette anbefales da andet elektronisk udstyr kan skabe interferens af routerens radiobølger, og derigennem påvirke hvor godt wi-fi signalet er. Hvis muligt anbefales det at tilslutte konsoller, tv og lignende enheder, direkte til routeren via et ethernet kabel, dermed trækker de ikke på signalstyrken for wi-fi.

Med trådløst netværk har du mulighed for at gå på internettet med din mobiltelefon, computer, tablets, konsoller og andre enheder der har en wi-fi opkobling. Det er langt fra alle telefoner, der kan gå på internettet, da det sætter visse krav til telefonens komponenter, skærmstørrelse- og type blandt andre ting.

Smartphones og lignende stærke telefoner kan dog nemt gå på internettet, hvilket kan gøres helt gratis med et trådløst netværk. På den måde kan man søge efter nyheder, finde togtider, se videoer og meget andet ved hjælp af intet andet end din mobiltelefon.

Få nyheder direkte i din indbakke: