fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad er det en tryghedstelefon kan?

En tryghedstelefon er et relativt ukendt ord i Danmark, men vi forventer, at det ikke bliver ved med at være sådan. Tryghedstelefoner til ældre og skrøbelige mennesker er intet mindre end genialt.
Med en tryghedstelefon er der stort fokus på, at man skal være tryg i hjemmet; tryghedstelefoner er nemlig udstyret med nødkaldsknapper, der med et enkelt langt tryk på nødkald kan tilkalde hjælp. Dette kan til dels ske på selve telefonen, men også armbånd med en sådan knap medfølger ofte.

På den måde kan man som ældre tilkalde hjælp med det samme, hvis man eksempelvis er faldet, og ikke kan komme op igen. Udover nødkaldsknappen er sådanne tryghedstelefoner ganske almindelige med mulighed for at ringe, SMS’e og deslige.

Udvalgte Mobiltelefoner til Ældre med Nødkaldsfunktion

emporia ACTIVE

En lommevenlig mobil med lang batterilevetid. Enkel mobiltelefon til ældre med store taster og nødkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.195,00

Udvalgte Fastnettelefoner med Nødkald

Maxcom KXT481SOS nødkaldstelefon

Fastnettelefon med fjernbetjent nødkald, nummerviser, store taster og fototaster til hurtigkald.

Levering:
DKK 1.095,00
Beklager, ikke på lager.....
Få nyheder direkte i din indbakke: