fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad er en teleudbyder?

En teleudbyder er et firma, der udbyder telefoni til danskerne via de danske telemaster, IP og fastnetforbindelse.
Eksempler på danske teleudbydere er blandt andre Telia, TDC, 3, Telenor, Greentel og Onfone. Hos teleudbyderne kan man typisk købe en mobiltelefon og / eller tegne et mobil abonnement, hvor man får lov til at bruge teleselskabernes telenetværk.
Selvom man har abonnement hos et andet teleselskab end f.eks. en ven, kan man stadigt snakke og skrive SMS-beskeder med denne ven, da teleselskaberne benytter den samme teknologi til opkald og SMS blot på forskellige telenetværk.
Desuden benytter mange teleudbydere de samme master – Telenor lejer sig for eksempel ind på TDC’s telemaster, hvorfor dækningen fra de to selvskaber kan være præcis samme.

Du kan frit skifte imellem teleselskaber i Danmark. Teleudbyderne har dog mulighed for at binde dig for op til 6 måneder ad gangen med abonnementer, hvilket du skal være opmærksom på, hvis du melder dig ind i et nyt telefonselskab.
For erhverv kan bindingsperioden være længere

Få nyheder direkte i din indbakke: