fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad er en teleudbyder?

En teleudbyder er et firma, der udbyder telefoni til danskerne via de danske telemaster, IP og fastnetforbindelse.
Eksempler på danske teleudbydere er blandt andre Telia, TDC, 3, Telenor, Greentel og Onfone. Hos teleudbyderne kan man typisk købe en mobiltelefon og / eller tegne et mobil abonnement, hvor man får lov til at bruge teleselskabernes telenetværk.
Selvom man har abonnement hos et andet teleselskab end f.eks. en ven, kan man stadigt snakke og skrive SMS-beskeder med denne ven, da teleselskaberne benytter den samme teknologi til opkald og SMS blot på forskellige telenetværk.
Desuden benytter mange teleudbydere de samme master – Telenor lejer sig for eksempel ind på TDC’s telemaster, hvorfor dækningen fra de to selvskaber kan være præcis samme.

Du kan frit skifte imellem teleselskaber i Danmark. Teleudbyderne har dog mulighed for at binde dig for op til 6 måneder ad gangen med abonnementer, hvilket du skal være opmærksom på, hvis du melder dig ind i et nyt telefonselskab.
For erhverv kan bindingsperioden være længere

Få nyheder direkte i din indbakke: