fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvordan fungerer en telefonsvarer?

Med telefonsvareren kan du altid give et svar til de, som ringer til dig, også selvom du ikke lige er til at træffe.
Du har mulighed for at indtale en telefonsvarerbesked, på såvel de fleste mobiltelefoner som fastnettelefoner. Dette sker som en tjeneste i dit telefonabonnement. Hvis du ikke tager telefonen, får personen der ringer til dig, afspillet din indtalte besked. I denne kan du fortælle, at du for tiden ikke er til stede, men at de f.eks. kan ringe til et andet nummer eller ligge en besked. En telefonsvarer kan også benyttes, hvis du tager på ferie, og af den grund ikke tager telefonen med. Sidst, men ikke mindst, bliver telefonsvarerbeskeden også afspillet, hvis du afslår et indkommende opkald. Telefonsvareren er en ganske nyttig funktion, du nemt kan indstille og ændre, som det behager dig. Telefonsvarer som en del af dit telefonabonnement betjenes via tasterne på telefonen

Telefonsvarer fås også som en boks, som du kan tilslutte fastnetforbindelsen og have stående hjemme. Sådan en telefonsvarer betjenes via knapperne på telefonsvareren, eller ved at ringe hjem og indtaste en kode via tasterne på telefonen.

Få nyheder direkte i din indbakke: