fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvordan fungerer en telefonsvarer?

Med telefonsvareren kan du altid give et svar til de, som ringer til dig, også selvom du ikke lige er til at træffe.
Du har mulighed for at indtale en telefonsvarerbesked, på såvel de fleste mobiltelefoner som fastnettelefoner. Dette sker som en tjeneste i dit telefonabonnement. Hvis du ikke tager telefonen, får personen der ringer til dig, afspillet din indtalte besked. I denne kan du fortælle, at du for tiden ikke er til stede, men at de f.eks. kan ringe til et andet nummer eller ligge en besked. En telefonsvarer kan også benyttes, hvis du tager på ferie, og af den grund ikke tager telefonen med. Sidst, men ikke mindst, bliver telefonsvarerbeskeden også afspillet, hvis du afslår et indkommende opkald. Telefonsvareren er en ganske nyttig funktion, du nemt kan indstille og ændre, som det behager dig. Telefonsvarer som en del af dit telefonabonnement betjenes via tasterne på telefonen

Telefonsvarer fås også som en boks, som du kan tilslutte fastnetforbindelsen og have stående hjemme. Sådan en telefonsvarer betjenes via knapperne på telefonsvareren, eller ved at ringe hjem og indtaste en kode via tasterne på telefonen.

Få nyheder direkte i din indbakke: