fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det "at slå op i telefonbogen"?

En telefonbog er en kæmpe samling af telefonnumre til både private og firmaer. Telefonbogen, der er kendt som den kæmpestore gule moppedreng, har i mange år været en fast del i alle danske husstande, men i den seneste tid er telefonbogen blevet udkonkurreret af internettet, Google i særdeleshed. I telefonbogen kunne man slå op alfabetisk efter enten ’myrebekæmpelse’ eller ’Anne Jensen’ og få de rette telefonnumre. Typisk var telefonbogen opdelt i en hvid sektion, private, og en gul sektion, virksomheder. Mange telefonbøger indholdt også kort over den kommune eller region der havde udgivet telefonbogen. En del af bøgerne kunne derfor også indeholde information udgivet af kommunen eller staten. Søgning efter et firma der kan udrydde myrer for dig er i dag både nemmere og hurtigere at gøre på computeren eller via din smartphone, hvor man også sandsynligvis får de bedste og nyeste resultater. I dag bruges der typisk hjememsider såsom krak og de gule sider. En simpel web-søgning giver også ofte de resultater man søger, såsom nærmeste shoppingcenter, hvis man søger på shoppingcentre fra sin mobiltelefon, der gør brug af ens fysiske placering i søgningen.

De fleste mobiltelefoner er udstyret med en personlig telefonbog, hvor man typisk kan indtaste navn, telefonnummer, adresse og e-mail på sine kontakter. Ofte har man også muligheden for at tilføje et billede der korrespondere med personen der står i kontakten. 

Få nyheder direkte i din indbakke: