fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad kan en talebesked bruges til?

En talebesked bruger samme teknologi som, når man bruger MMS. Afsender, så vel som modtager, skal have et abonnement der understøtter MMS, ellers kan man ikke bruge funktionen. En MMS kan indeholde såvel tekst som billeder og video. Personer der er svært ordblinde eller har en fysisk funktionsnedsættelse bruger ofte talebeskeder til at sende i stedet for en konventionel sms. I denne ombæring refereres de enten som talebeskeder eller tale til tekst. Talebeskeder er hvor der sendes en lille lydfil med en indtalt besked via mms, tale til tekst referere typisk til et program der kan lave optaget tale om til tekst i f.eks. en SMS.

De fleste moderne smartphones og en del mobiltelefoner i dag, har enten allerede muligheden for talebeskeder præinstalleret, eller der kan downloades en app der kan optage små talebeskeder. 

Talebesked kan også være et udtryk for de beskeder der lægges på en telefonsvarer, men vil i de fleste tilfælde referere til de små lydfiler der sendes via MMS systemet.

Få nyheder direkte i din indbakke: