fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad kan en talebesked bruges til?

En talebesked bruger samme teknologi som, når man bruger MMS. Afsender, så vel som modtager, skal have et abonnement der understøtter MMS, ellers kan man ikke bruge funktionen. En MMS kan indeholde såvel tekst som billeder og video. Personer der er svært ordblinde eller har en fysisk funktionsnedsættelse bruger ofte talebeskeder til at sende i stedet for en konventionel sms. I denne ombæring refereres de enten som talebeskeder eller tale til tekst. Talebeskeder er hvor der sendes en lille lydfil med en indtalt besked via mms, tale til tekst referere typisk til et program der kan lave optaget tale om til tekst i f.eks. en SMS.

De fleste moderne smartphones og en del mobiltelefoner i dag, har enten allerede muligheden for talebeskeder præinstalleret, eller der kan downloades en app der kan optage små talebeskeder. 

Talebesked kan også være et udtryk for de beskeder der lægges på en telefonsvarer, men vil i de fleste tilfælde referere til de små lydfiler der sendes via MMS systemet.

Få nyheder direkte i din indbakke: