fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

T9 ordbogen er standard-ordbogen til moderne mobiltelefoner

T9-ordbogen (T9 står for Text-on-9-keys) er efterhånden standard på mobiltelefoner, fra blandt andet Nokia, Sony-Ericsson, Samsung, Doro med flere. Med T9-ordbogen kan man skrive SMS-beskeder ved at bruge de 9 nummererede knapper på en mobiltelefon. Hver knap har med T9-ordbogen tre eller fire bogstaver tilknyttet. Når man trykker på knapperne foreslår telefonen ord ud fra de mest brugte kombinationer, ud fra ens knapper, hvorefter man kan vælge om ordet er rigtigt, eller et andet ord var hvad man søgte.
T9-ordbogen- og systemet udmærker sig ved at være ekstremt nemt at lære at bruge for både unge og ældre.

I dag vil du typisk ikke opleve en konventionel t9 ordbog på din smartphone, de vil typisk have hvad der kaldes en intelligent ordbog. Den intelligente ordbog fortæller dig når du har stavet et ord forkert, foreslår afslutningen på det ord du er ved at skrive og giver forslag til det næste ord, ud fra dine tidligere skrive mønstre. En god intelligent ordbog lærer nemlig hele tiden mere om dig ud fra dine skrive mønstre. Det vil sige jo mere du skriver, jo bedre bliver den til at foreslå hvad det næste ord er du vil skrive. De intelligente ordbøger er under konstant udvikling og der er vidt forskellige versioner til de forskellige producenters styresystemer. Derfor kan du opleve og skulle lære en ny ordbog at kende hvis du f.eks. skifter fra en iOS til en android telefon.

Du vil typisk kunne slå en t9 eller intelligent ordbog fra under indstillingerne i din telefon. Hvor den specifikt ligger er forskelligt fra producent til producent, derfor der ikke foreligger en guide til dette her.

Få nyheder direkte i din indbakke: