fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder stemmestyring?

Stemmestyring er en sådan ting, man for 10 år siden så i film og tænkte ’mon vi nogensinde får dette?’
Med stemmestyring kan du kontrollere dine elektroniske apparater, ved simple kommandoer du udtaler. Et eksempel på produkter med stemmestyring er bluetooth headsets, hvor du kan tage et opkald ved at sige ’Accept’, ’Yes’ eller lignende. Også fastnettelefoner til ældre er begyndt at benytte stemmestyring, da man på den måde kan tage telefonen, uden at skulle rode med irriterende små knapper.
Vocally er en stemmestyret nummersender, som kan tilsluttes en almindelig fastnettelefon, og bevirker at man får en stemmestyret telefon.

Stemmestyring bliver for tiden brugt i flere og flere apparater og hører ikke længere fremtiden til. Det er til gengæld super smart til visse produkter, anført af de små og lækre bluetooth headsets. De fleste apparater med stemmestyring skal i starten indstilles til at genkende netop ens egen stemme, hvorfor man ikke kan forvente, at de virker optimalt fra første forsøg!

 Stemmestyring til fastnettelefon

Vocally, stemmestyret opkald

Stemmestyret telefon nummersender. Ring op, sig navnet og telefonen ringer.

Tast nummer ved hjælp af stemmen

Levering:
DKK 2.995,00
Beklager, ikke på lager.....
Få nyheder direkte i din indbakke: