fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvornår er en mobiltelefon på standby?

Moderne mobiltelefoner fungerer ved hjælp af batterier. Når disse batterier er fuldt opladede, kan mobiltelefonerne fungere i et vist tidsinterval – de bedste telefoner med de største batterier kan typisk klare sig i en uge uden opladning. Standby tid, et engelsk udtryk, angiver i hvor lang tid telefonen fungerer med fuld opladning på standby. Standby er, når telefonen er ’halvslukket’ i ens lomme. Telefonen er tændt, men skærmen er slukket og telefonen er så at sige gået i dvale, indtil man tænder den, og den med det samme er klar igen.

En sådan standby tid er et vigtigt parameter for en moderne mobiltelefon, da det for mange er en irriterende, og unødvendigt tidskrævende opgave, at skulle sætte telefonen til opladning hele tiden. En standby tid på over 150 timer er som et minimum anbefalet.

Få nyheder direkte i din indbakke: