fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvornår er en mobiltelefon på standby?

Moderne mobiltelefoner fungerer ved hjælp af batterier. Når disse batterier er fuldt opladede, kan mobiltelefonerne fungere i et vist tidsinterval – de bedste telefoner med de største batterier kan typisk klare sig i en uge uden opladning. Standby tid, et engelsk udtryk, angiver i hvor lang tid telefonen fungerer med fuld opladning på standby. Standby er, når telefonen er ’halvslukket’ i ens lomme. Telefonen er tændt, men skærmen er slukket og telefonen er så at sige gået i dvale, indtil man tænder den, og den med det samme er klar igen.

En sådan standby tid er et vigtigt parameter for en moderne mobiltelefon, da det for mange er en irriterende, og unødvendigt tidskrævende opgave, at skulle sætte telefonen til opladning hele tiden. En standby tid på over 150 timer er som et minimum anbefalet.

Få nyheder direkte i din indbakke: